Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κεφαλίδα - υποσέλιδο
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Εχω ένα αρχείο word το οποίο έχει σαν κεφαλίδα ένα σχέδιο το οποίο είναι το λογότυπο της εταιρείας και υποσέλιδο ένα άλλο σχεδιο. Πως μπορώ να τα βάλω σε ένα φύλλο του excel ? Προσπάθησα με αντιγραφή στην επιλογη του excel κεφαλίδα - υποσέλιδο αλλα δεν με αφήνει να κάνω επικόλληση. Τα σχέδια αυτά τα έχω μόνο σε αρχείο word το οποίο μου το έχουν στείλει ετοιμο και δεν τα έχω σαν σκέτες εικόνες Ευχαριστώ |
|
Καλησπέρα Μανώλη επειδή δεν ξέρω πως είναι περασμένη η εικόνα στο Word (μορφή κλπ) Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις κάτι να το δούμε δες αυτό το άρθρο μήπως βοηθήσει http://support.microsoft.com/kb/826918/el πάντως κάποιες δοκιμές που έκανα κάτι γίνεται... |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Μανώλη! Ακολουθώντας τα βήματα όπως περιγράφονται στο αρθρο που μας υπέδειξε ο Σπύρος, αφού προηγουμένως στο διάλογο διαμόρφωσης σελίδας έχουμε επιλέξει Προσαρμογή κεφαλίδας..., θα διαπιστώσουμε ότι στα 3 πεδία κειμένου που υπάρχουν στο διάλογο Κεφαλίδα στα οποία μπορεί να επικολληθεί μόνο κείμενο. Για να εισαχθεί εικόνα σ΄ αυτά τα πεδία θα πρέπει να πατηθεί το αντίστοιχο κουμπί για εισαγωγή εικόνας και μέσω νέου διαλόγου επιλογής αρχείων εικόνας να επιλεγεί η επιθυμητή εικόνα από το σκληρό δίσκο. Θα πρέπει λοιπόν να κένεις εξαγωγή την εικόνα της κεφαλίδας του Word στο σκληρό δίσκο και να την περάσεις μετά με τον τρόπο που προαναφέρθηκε σε τμήμα της κεφαλίδας της Excel. Πώς θα γίνει η εξαγωγή εικόνας από το Word: Αντίγραψε την εικόνα που βρίσκεται στην κεφαλίδα του Word. Άνοιξε το Powerpoint και κάνε επικόλληση πάνω στη διαφάνεια. Στην επιλεγμένο σχήμα (την εικόνα) που μόλις επικόλλησες κάνε δεξί κλικ και επίλεξε "Αποθήκευση ως εικόνας..." Αποθήκευσε το σχήμα στο δίσκο. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπερα Μόλις έγραψες Τάσο το πως να εξάγω την εικόνα το θυμήθηκα Το ειχα κάνει παλιότερα αλλα θολομένος με το excel που έφτιαχνα δεν μπορουσα να το θυμηθώ. Τάσο και Σπύρο σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε Φιλικά Μανώλης |
|
Για χρήστες 2010 μόνο (2007 / 2003) δεν υποστηρίζετε και πρέπει να ακολουθήσετε την μέθοδο που περιγράφει ο Τάσος Η διαδικασία είναι Δεξί κλικ στην εικόνα της κεφαλίδας ή του υποσέλιδου στο Word Επιλογή Αποθήκευση εικόνας ως... Αποθηκεύουμε σε επιφάνεια εργασίας για παράδειγμα και μετά στην Excel εισαγωγή της εικόνας με τα βήματα Κάντε κλικ στην καρτέλα " Εισαγωγή ". Κάντε κλικ στην κεφαλίδα και υποσέλιδο , στην ομάδα κείμενο . Κάντε κλικ στην περιοχή μέσα στην κεφαλίδα ή το υποσέλιδο όπου θέλετε να προσθέσετε την εικόνα. Στην καρτέλα Σχεδίαση , κάντε κλικ στην επιλογή εικόνα στην περιοχή Εργαλεία κεφαλίδας & υποσέλιδου της στοιχεία κεφαλίδας & υποσέλιδου ομάδας. Εντοπίστε και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να εισαγάγετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή. Το κείμενο & [εικόνα] θα εμφανιστούν όπου είναι τοποθετημένη εικόνα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 09-10-12 στις 08:57. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Κεφαλίδα & υποσέλιδο | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 20-08-14 12:56 |
[ Εκθέσεις ] Σύνολα στο υποσέλιδο | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-09-11 18:40 |
[ Εκθέσεις ] Σύνολα στο Υποσέλιδο Σελίδας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 09-04-11 14:34 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 15:07.