Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Και κατι ακομα που ξεχασα να ρωτησω πριν. Ευχαριστω. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Κοίταξε το συνημμένο στην 1η γραμμή γίνεται με α.α ο εντοπισμός των true με βάσει αυτή γίνεται το φίλτρο, για οτιδήποτε μπορείς να ρωτήσεις Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Κυριε Θαναση καλησπερα.Σας ευχαριστω για τον χρονο που διαθεσατε για το προβλημα μου. Το φιλτρο δουλευει κανονικα ομως με δικη μου παραλειψη και συγχωρεστε με για αυτο πρεπει να διευκρινησω κατι που ειναι ουσιαστικο για να εχω λυση στο συγκεκριμενο προβλημα. Ολες οι στηλες μου και αυτες ειναι μερικες δεκαδες ισως και περισσοτερες ξεκινουν με TRUE η FALSE απο το C4. Οταν λοιπον θα εφαρμοζετε το φιλτρο τα δεδομενα που προκυπτουν δεν θα ηθελα να αλλαζουν γραμμη να ξεκινουν δηλαδη και αυτα απο το C4 και αυτο γιατι στη συνεχεια με βαση ενα τυπο που χρησιμοποιω τα φιλτραρισμενα δεδομενα θα αλλαξουν ξανα μερικα σε TRUE & FALSE και θα εφαρμοσω στα καινουργια το φιλτρο κοκ. Ευχαριστω θερμα για την απαντηση σας και προσδοκω ειτε εσεις ειτε και καποιος αλλος Κος,Κα να με βοηθησει. Καλη συνεχεια. |
|
![]()
Γρηγόρη, αν και δεν είμαι σίγουρος για το ζητούμενο σου, δες αν σε καλύπτει το συνημμένο. Άλλος Θανάσης (gr8styl) ![]() ΥΓ ο τύπος στο C14 είναι τύπος πίνακα (array formula κλείνει με Ctrl+Shift+Enter) |
|
![]()
Γρηγόρη αυτό είναι το περιεχόμενο του μηνύματος στο φύλλο που ανέβασες και το παραθέτω πιστή αντιγραφή. <<Στη γραμμη 4 εχω στηλες με TRUE & FALSE. Πως μπορω να φιλτραρω μονο τα TRUE και να μου τα βαζει απο το C14 και μετα με τη σειρα. *Η γραμμη 4 δεν εχει συγκεκριμενο αριθμο στηλων,αυτο αλλαζει καθε φορα.>> εδώ μας λες τώρα ότι δεν θέλεις να αλλάζουν γραμμή και να ξεκινούν από C4 πάλι Ερώτηση: Τι ισχύει τελικά για το που θα εμφανίζονται οι φιλτραρισμένες πλέον στήλες;;;; |
|
![]()
Το παράδειγμα που ακολουθεί είναι μια εναλλακτική με VBA Αρχίζει από Α 1 και καλύπτει 24 στήλες Τα εξαγόμενα καταγράφονται στο Α 14 και δεξιά όσο χρειάζεται Ακόμα: Μπορούμε να αλλάξουμε το φίλτρο σε TRUE ή FALSE κατ' επιλογή μας ενώ μετράει και στο σύνολο των στηλών πόσα TRUE ή FALSE έχουμε τέλος καθαρίζει την περιοχή των αντεγραμμένων κελιών Αν χρησιμοποιηθεί σε άλλη περιοχή απλά προσαρμόζουμε τον κώδικα... Καλή συνέχεια! |
| |||
| |||
![]()
Ειδατε τι κανει ενα C14 αντι του C4. Αυτο που με στεναχωρει Κ Θαναση και Κ Σπυρο ειναι οτι για μια δικη μου παραλειψη σας κανω να χασετε τον πολυτιμο χρονο σας. Πιστεψτε με δεν ειχα την προθεση για αυτο. Εαν ακομα θελετε να με βοηθησετε σας παραθετω προσεκτικα αυτη τη φορα τα στοιχεια. Α.Τα δεδομενα προς φιλτραρισμα ξεκινουν απο το C4. Β.Τα φιλτραρισμενα δεδομενα να πηγαινουν και αυτα στο C4. Εαν μπειτε στον κοπο να μου απαντησετε στο αρχειο που θα ανεβασετε παρακαλω πολυ να βαλετε στο C4 και οχι στο Α4 τα δεδομενα ουτος ωστε αν χρειαστει να αλλαξω κατι να μην χαθω μεσα στον κωδικα που τοσα λιγα καταλαβαινω. Καλημερα σας λοιπον και την ΣΥΓΝΩΜΗ μου για ακομα μια φορα. |
|
![]()
Καλημέρα Δεν είναι θέμα κόπου Γρηγόρη ή χάσιμο χρόνου Στο παράδειγμα το 1ο που ανέβασες το δείχνει ξεκάθαρα και στο φύλλο σου το ότι θέλεις να βάλεις στο C14 τα φιλτραρισμένα τέλος πάντων θα δούμε τι μπορεί να γίνει |
| |||
| |||
![]()
Να ειστε καλα Κυριε Σπυρο. Αναμενω . |
|
![]()
Γρηγόρη, στο αρχείο που σου ανέβασα χθες: 1) Κάνεις Αποκοπή την περιοχή Sheet1!C14:C21 2) Επικόλληση στο Sheet2!C4 3) Σύρε/αντέγραψε προς τα δεξιά την στήλη C του Sheet2 όσο θέλεις. Αν θέλεις μπορείς να αντιγράψεις και την γραμμή 11 του Sheet2 προς τα κάτω όσο θέλεις Την περιοχή Sheet1!D14:T21 μπορείς να την καθαρίσεις/σβήσεις. Με "Αντιγραφή" από το Sheet2 και "Επικόλληση Τιμών Μόνο" στο Sheet1 των γραμμών/στηλών που θέλεις νομίζω πετυχαίνεις το ζητούμενο. Μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα ή με μακροεντολή. Πες μας αν έγινε. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] true να γινετε πράσινο το κελί και false κοκκινο πως? | tolis_montana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-09-16 23:21 |
Ενημέρωση πεδίου true/false | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-05-15 12:49 |
βοήθεια με ερώτημα με πολλά checkBoxes = True | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-09-14 23:17 |
Συνάρτηση =NumToWords(NumberField, 0, False) | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-12-12 14:58 |
[Συναρτήσεις] true, false | DimitrisK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-01-10 06:52 |
Η ώρα είναι 06:22.