Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δεν εμφανίζει στη μετάφραση στοιχεία
Καλησπέρα μου σε όλους Θα ήθελα τη βοήθεια σας για μια μετάφραση σε στοιχειά που κατεβάζω Στο φύλο έχω 2 πινάκες στα αγγλικά είναι ένταξη Όταν κατεβάζω στα ελληνικά και κάνοντας της ανάλογες μετατροπές (Που νομίζω είναι ο σωστός τρόπος ) Δεν μου εμφανίζει τίποτα ; αν μπορούσε να το δει κάποιος Υ,Γ, Αν υπαρχή και καμία άλλη πρόταση δεκτή: Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
Αγαπητέ Βασίλη δεν είσαι σαφής στο ζητούμενό σου. Από πού κατεβάζεις τί και πώς/τί μεταφράζεις !!! Για την περίπτωση που δεν το ξέρεις σου λέω ότι τα ονόματα δεν μεταφράζονται απλά αν θέλουμε μπορούμε να τα γράψουμε με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες. Την ΑΕΚ θα την έλεγες ποτέ "Athletic Union of Constantinople" ή το Ολυμπιακός θα το έγραφες "Olympic" αντίθετα το "aek" ή το "Olympiakos" θα μπορέσουν να το καταλάβουν πολλοί. Φιλικά Θανάσης |
| |||
| |||
Δεν το διατύπωσα σωστά Αυτό που θέλω να κάνη όχι στα ονόματα αλλά στα στοιχειά που έχει δίπλα Στα αγγλικά έχει μια συνάρτηση Πχ στήλη Q =IF(A6="";"";IF(P6="P";0;IF(P6="V";3;IF(P6="N";1)) )*1) ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Στη στηλη Q =IF(A35="";"";IF(P35="H";0;IF(P35="N";3;IF(P35="I" ;1)))*1) Την έχω μετατρέψει έτσι αλλά στα ελληνικά δίνει το αποτέλεσμα Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση |
|
Πρόσεξε τα "ν" "η" και "ι" στους τύπους τα έχεις αγγλικά "N" "H" "I" ("n" "h" "i") ενώ στα κελιά είναι ελληνικά "Ν" "Η" και "Ι". δηλαδή πρέπει =IF(A35="";"";IF(P35="Η";0;IF(P35="Ν";3;IF(P35="Ι" ;1)))*1) και όχι =IF(A35="";"";IF(P35="H";0;IF(P35="N";3;IF(P35="I" ;1)))*1) |
| |||
| |||
Τόσο απλό; απλά θέλω να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά. Ώσπου να χρειαστώ ξανά την βοήθειά σας., |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικά στοιχεία μήνα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-07-16 22:37 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα με κριτήριο που εμφανίζει συγκεκριμένα πεδία | andreasp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-15 16:05 |
[VBA] ListBox δεν εμφανίζει όλες της στήλες | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-04-13 12:12 |
Δεν εμφανίζει τις σχέσεις... | ileon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 30-09-11 19:11 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη μετάφραση πεδίου | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-12-10 22:42 |
Η ώρα είναι 21:18.