Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σύνθετο πλαίσιο με διπλή λίστα.
Καλησπέρα σε όλους Σε αναζήτηση στο Forum δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να με βοηθήσει για το σύνθετο πλαίσιο με διπλή λίστα (Μηνάς –Ονόματα). Αν υπαρχή κάτι θα ήθελα την βοήθεια σας. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Γιώργο, το γεγονός ότι ως τώρα έχουμε δει το θέμα σου 22 φορές αλλά δεν έχεις απάντηση, σημαίνει ότι δεν είναι κατανοητό το ζητούμενό σου. Θέλεις να μας εξηγήσεις λίγο περισσότερο-και ακόμα καλύτερα-να ανεβάσεις ένα μικρό παράδειγμα; |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Λευτέρη έκανα ένα παράδειγμα ελπίζω να είναι κατανοητό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anestaki : 12-09-12 στις 17:50. |
| |||
| |||
Δηλαδή θέλεις να έχεις την επιλογή ή των μηνών ή των ονομάτων(Μία από τις δύο); Η θέλεις να έχεις την επιλογή-π.χ ΜΑΙΟΣ-2012--ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ;;; |
| |||
| |||
Η δεύτερη επιλογή
Καλησπέρα Λευτέρη το ζητούμενο είναι η δεύτερη επιλογή (ΜΑΙΟΣ-2012--ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ;;;)
|
| |||
| |||
Έχω διορθώσει το συνημμένο είχε λάθος εικόνα.
|
|
Γιώργο, βάλε στο R3 τον τύπο =IF(B3="";R2;B3) και στο S3 τον τύπο =R3&" "&E3 Αντέγραψε προς τα κάτω τα R3 και S3 όσο χρειάζεται. Σαν Περιοχή Εισαγωγης στο Σύνθετο Πλαίσιο επιλέγεις τα κελιά της στήλης S που περιέχουν κάτι. Εναλλακτικά για επικύρωση υπό όρους και όχι σύνθετο πλαίσιο, φτιάχνεις ένα πίνακα με στήλες τις τιμές της Β και γραμμές τα στοιχεία από την Ε και εφαρμόζεις εξαρτώμενη επικύρωση όπως στο θέμα http://www.ms-office.gr/forum/excel-tips-tricks/845-texnasma-eksartimenis-epikirosis.html Φιλικά Θανάσης |
| |||
| |||
Γιώργο, όντας "φορμουλάκιας", μου έβαλες ιδέες. Αφορμή για αναζήτηση και ψάξιμο ..Στο ίδιο κελί 2 διαφορετικές λίστες ενωμένες... Στο μεταξύ εκτός της λύσης του Θανάση, ρίξε μια ματιά και σε αυτό. Καλό βράδυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lefteris : 12-09-12 στις 19:42. Αιτία: Λάθος συνημμένο |
| |||
| |||
Θανάση και Λευτέρη σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας. Θανάση η λύση σου δουλεύει αλλά μου εμφανίζει τον τελευταίο μήνα σε όλη την ανάπτυξη. Λευτέρη μου έδωσες καινούργια ιδέα. Ελπίζω κάποτε να τελειώσω. Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Για κοίτα μέσα απο πίνακες μήπως είναι καλλίτερα.. θανάσης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Active X Controls ] Σύνθετο Πλαίσιο | Αναστάσιος Αναγνωστάκης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-11-14 16:50 |
[ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 20:12 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο Πλαίσιο | nodirem | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-12 10:33 |
Σύνθετο πλαίσιο? | pakos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-12 16:33 |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο | Πέτρο | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-02-12 14:17 |
Η ώρα είναι 19:11.