Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επισήμανση με χρώμα της μικρότερης τιμής ανα γραμμή
Καλημέρα, θα ήθελα λίγη βοήθεια σας παρακαλώ.έστω οτι έχω στο excel 100 γραμμές με δεδομένα και θέλω ανα γραμμή να χρωματίζεται το κελί που περιέχει την μικρότερη τιμή.Μπορώ να το κάνω χρησιμοποιώντας μορφοποίηση υπο όρους με χρήση τύπου MIN αλλά μόνο για γραμμή γραμμή. Μπορεί να γίνει κάπως για όλες τις γραμμές αυτόματα?? Σας ευχαριστώ πολύ!!!! εψαξα μηπως εχει ξαναβάλει κάποιος το ίδιο θέμα αλλά δεν το βρήκα... |
|
Ντέμη καλώς όρισες στην παρέα μας. Αν υποθέσω ότι η στήλη b καθορίζει την τιμή, τότε με επιλεγμένη όλη την περιοχή που θέλεις την μορφοποίηση και ενεργό πχ το κελί b2, κάνεις μορφοποίηση υπό όρους και ο τύπος είναι "=MΙΝ($b:$b)=$b2" Ανέβασέ μας ένα δείγμα αν δεν τα καταφέρεις. Θανάσης ΥΓ. Προσπάθησες να κάνεις αντιγραφή και είδική επικόλληση Μορφοποίηση μόνο; |
| |||
| |||
Καλημέρα Ντέμη και καλώς ήρθες στην παρέα. Στην Μορφοποίηση υπό όρους θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον τύπο. =A1=MIN($A1:$N1) ----------ή όποια περιοχή θέλεις εσύ. |
| |||
| |||
Παράθεση:
Θανάση σε ευχαριστώ πολύ που με βοηθάς. σου επισυνάπτω ενα απλό excel για παράδειγμα για να δεις ακριβώς τι θέλω να κάνω. η ειδική επικόλληση δεν κάνει τίποτα.μακάρι να μου βρεις τη λύση ...εχω παιδευτεί απίστευτα. και πάλι ευχαριστώ πολύ!!! |
|
Δες το συνημμένο. Πες μας αν τα κατάφερες. Θανάσης |
| |||
| |||
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!!!!ΜΕ ΤΟ EXCEL ΣΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ!!!!ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση Διπλοεγγραφών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-07-16 20:40 |
[Γενικά] Αναζήτηση σε γραμμή & επιστροφή τιμής | parara | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-05-16 12:55 |
[Γενικά] Γραμμή αναζήτησης με επεξεργασία | es19 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-08-12 15:04 |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση στήλης και γραμμής του επιλεγμένου κελιού | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-09-11 03:43 |
[ Φόρμες ] Πεδίο με χρώμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-05-11 20:00 |
Η ώρα είναι 07:04.