Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συγκεντρωτικό αποτέλεσμα σε αναζήτηση σε πολλά φύλλα
Φίλοι μου γειά σας. Βλέποντας το παράδειγμα του Τάσου Παράθεση:
Όπως θα δείτε στο συνημμένο έγγραφό μου, θα ήθελα να κάνω αναζήτηση και να μου βρίσκει συγκεντρωτικά σε ποια φύλλα υπάρχει αυτό που αναζητώ. Θα ήθελα να βασίζεται στο παράδειγμα του Τάσου, δηλ. να μπορώ να προσθέτω φύλλα & επικεφαλίδες. Όπως θα δείτε και στο συνημμένο έγγραφο το όνομα Μεγρέμης υπάρχει στο φύλλο 2000 στην σειρά 27,28 & στο φύλλο 2002 στην σειρά 3,4, και το Κυριαζοπούλου υπάρχει στο φύλλο 2001 στην σειρά 37,38 & στο φύλλο 2002 στην σειρά 13,14. Επίσης θα ήθελα αν γίνεται η αναζήτηση να ΜΗΝ γίνεται με ολόκληρο το όνομα δηλ Κυριαζ.... και να μου βγάζει όπου υπάρχει η Κυριαζ... Πιστεύω με το δικό μου θέμα θα ολοκληρωθεί η αναζήτηση σε περισσότερα φύλλα. ΥΣ: Στο σπίτι μου έχω Excel 2007 και στο γραφείο Excel 2003, οπότε να γίνει στο 2003. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την αμέριστη βοήθειά σας. Αυτό το θέμα είναι το 2ο μετά το χαμένο......... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 29-08-12 στις 20:41. Αιτία: Αφαίρεση συνημμένου. |
| ||||
| ||||
Χρήστο, στο συνημμένο που ανέβασες υπάρχουν επώνυμα που σχετίζονται με δικαστικές αποφάσεις με νούμερα και ημερομηνίες. Για να προστατέψω και εσένα αλλά και τα πρόσωπα που αναγράφονται στο αρχείο, διέγραψα το συνημμένο σου και σε παρακαλώ να ανεβάσεις ένα παράδειγμα με μερικές γραμμές σε κάθε φύλλο με παραδειγματικά ονόματα στηλών και προσώπων. Ευχαριστώ. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Φίλοι μου Καλησπέρα και Καλημέρα σε λίγο. Φίλε Τάσο μου το έχεις ξαναπεί αυτό και γι' αυτό δεν έβαλα το όνομα παρά μόνο το επώνυμο. Τώρα όσο αφορά τα νούμερα δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Λοιπόν σε συνέχεια του ανωτέρω θέματος σας επισυνάπτω το αλλαγμένο έγγραφο |
| ||||
| ||||
Χρήστο, με τη βοήθεια του Οδηγού Συγκεντρωτικού Πίνακα και Συγκεντρωτικού Γραφήματος μπορείς να εμφανίσεις μοναδικές τιμές των ονομάτων σε συγκεντρωτικό πίνακα καθώς και τα αθροίσματα, το πλήθος και άλλα συγκεντρωτικά στοιχεία. Υπάρχει σχετικό άρθρο στη σελίδα (αλλά και στη βοήθεια του προγράμματος) της Microsoft που εξηγεί βήμα-βήμα τη διαδικασία: Συνάθροιση πολλαπλών φύλλων εργασίας σε μία αναφορά Συγκεντρωτικού Πίνακα - Excel - Office.com Προσοχή! Ο συνδυασμός πλήκτρων για την εμφάνιση του Οδηγού Συγκεντρωτικού Πίνακα και Συγκεντρωτικού Γραφήματος (ALT+D+P) που αναγράφεται στη σελίδα δεν λειτουργεί σε ελληνικό Excel. Για ελληνικό Excel χρησιμοποιούμε: ALT+Δ+Γ ή ALT+D+G . Για Excel 2003 δες εδώ: Πληροφορίες για δεδομένα προέλευσης Συγκεντρωτικού Πίνακα και Συγκεντρωτικού Γραφήματος - Excel - Office.com Δοκίμασε και περιμένουμε νέα σου. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Φίλε Τάσο θα το δουλέψω και θα σου πω Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου & την βοήθειά σου |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Τάσο το έκανα αυτό που μου πρότεινες, αλλά δεν με βολεύει γιατί εγώ θέλω να μου εμφανίζει τα ονόματα και όχι να δημιουργήσω συγκεντρωτικό πίνακα. Θα ήθελα να γίνεται η εργασία που γίνεται με το κουμπί στην γραμμή επιλογών "Εύρεση & Επιλογή". Σε ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Χρήστο. Στο αρχείο που επισυνάπτεται μπορεί κανείς να αναζητεί σε πολλά φύλλα με χρήση VBA. Για να τροποποιηθεί θα πρέπει να διαθέτει κανείς μέτριες έως καλές γνώσεις Excel και βασικές γνώσεις VB(A). Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δουλέψει σωστά σε μη ενημερωμένο Office 2007. Καλή συνέχεια! Τάσος
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Τάσο δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω Είναι αυτό που ήθελα κια δουλεύει στο σπίτι μου μια χαρά. Θα το δοκιμάσω και στο γραφείο και θα σου πω. Θέλω να σου ζητήσω αν γίνεται και κάτι άλλο. 1) Δίπλα στην στήλη (G) (Αρ.Απόφ) στην στήλη (Η) να φαίνεται και ο Αιτών-ούσα. 2) Για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω και σε άλλα προγράμματα, μπορώ να αλλάξω τις επικεφαλίδες;;;;. Αν πρέπει να μπω στην VBA και να τα αλλάξω εκεί πέσμου πως μπορώ να το κάνω ( σου επιθυμίζω ότι δεν έχω γνώσεις VBA, αλλά με την καθοδήγησή σου θα τα καταφέρω), τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Σε υπέρ ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σου. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Χρήστο, η στήλη "Αιτών-ούσα" καλύπτεται από τον κώδικα και θα εμφανιστεί στον πίνακα αποτελεσμάτων αν υπάρχουν τιμές στις αντίστοιχες στήλες των φύλλων. Κατ αρχήν πρέπει να διευρύνεις την περιοχή "SearchResults" κατά μια στήλη για να ταιριάζει απόλυτα με τις οδηγίες του κώδικα (έπρεπε να το είχα κάνει εγώ). Θα χρειαστεί μόνο να μορφοποιήσεις τη στήλη Η στον πίνακα αποτελεσμάτων και αν θέλεις Μπορείς να γράψεις στις κεφαλίδες των στηλών του κάθε φύλλου ότι θέλεις. Εμείς θα σε καθοδηγήσουμε ευχαρίστως αλλά δεν και εσύ θα πρέπει να μάθεις να περπατάς σ' αυτό το χώρο. Θα πρέπει να φροντίσεις να μάθεις καλά την Excel και να γνωρίζεις τουλάχιστον τα βασικά στη VB(A) για να μπορέσεις να κάνεις αυτοματισμούς στην Excel. Πρέπει να διαβάσεις (είτε βιβλίο είτε Online), να πειραματιστείς και να ξενυχτήσεις για να μπορείς να κινηθείς σ' αυτoύς τους χώρους. Να θυμάσαι: Βοήθεια για κάθε τι που υποστηρίζεται στην Excel αλλά και στη VBA σου παρέχεται με το απλό πάτημα του πλήκτρου (F1). Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 07-09-12 στις 12:03. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Χρήστο κοίτα το συνημμένο λύση με συναρτήσεις του Excel Θανάσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thanosp : 09-09-12 στις 21:33. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικός πίνακας για πολλά φύλλα με αναζήτηση πίνακα | ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ78 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-16 10:43 |
[Συναρτήσεις] Καθε εγγραφή στο συγκεντρωτικό φύλλο να ενημερώνει αυτόματα και άλλα λογιστικά φύλλα | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-12-13 14:37 |
[Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 26-05-13 19:16 |
[Συναρτήσεις] Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-12 16:41 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-06-10 18:17 |
Η ώρα είναι 19:18.