Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλοι μου Τάσο και Θανάση σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας που προσωπικά είναι πολλές και σημαντικές. Τάσο δεν έχω πρόβλημα να προσπαθήσω να μάθω την VBA, αλλά πιστεύω ότι χρειάζονται αγγλικά, κάτι που εγώ δεν γνωρίζω, αλλά αν με καθοδηγήσετε με λεπτομέρειες εγώ θα προσπαθήσω, όπως το έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις. Δηλαδή μου λες Παράθεση:
Πάντως αν βάλετε το νερό στο αυλάκι εγώ θα το ακολουθήσω. Τώρα θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση. Πόσα φύλλα μπορώ να ανοίξω στα προγράμματά σας;;;; |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Χρήστο! Είμαστε ένα φόρουμ τα μέλη του οποίου προσφέρουν απλόχερα βοήθεια με παραδείγματα και συζητήσεις αλλά δεν αντικαθιστούμε (δεν είναι αυτός ο σκοπός μας) τη βοήθεια που προσφέρεται στα προγράμματα του Office από τον κατασκευαστή τους. Για να μπορεί κανείς να αξιοποιεί τη βοήθεια που παίρνει από το φόρουμ πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει τουλάχιστον τις βασικές λειτουργίες που παρέχουν τα προγράμματα του Office για τις οποίες μπορεί κάλλιστα να τα πληροφορηθεί από την ενσωματωμένη βοήθεια του Office. Η περιοχή "SearchResults" είναι ένα μέρος του φύλλου που έχει καθοριστεί το όνομα "SearchResults". Αρχικά διάβασε αυτό: Καθορισμός και χρήση ονομάτων σε τύπους - Excel - Office.com για να έχουμε μια βάση και να συνεχίσουμε. Στο παράδειγμα μου φαίνεται και επεξηγείται ο χώρος που μπορείς να πληκτρολογήσεις τα ονόματα των φύλλων που μπορείς να περιλάβεις στην αναζήτηση. Το όνομα της περιοχής είναι "WksList" και μπορείς να την επιμηκύνεις προς τα κάτω αν χρειαστεί να πληκτρολογήσεις περισσότερα ονόματα φύλλων. Ο αριθμός των φύλλων αυτών εξαρτάται από την ισχύ και τη μνήμη του υπολογιστή σου. Καλή συνέχεια. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Τάσο διάβασα Παράθεση:
Πάντως θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό που είπες να διαβάσω όσα και ήξερα τα βασικά δεν θα μπορούσε να πάει το μυαλό μου εκεί. Τώρα που μου έδειξες τον δρόμο, θα μπορώ να τον ακολουθήσω. Μην πιστεύεις ότι όλοι μπορούν να σκεφτούν όπως εσύ..... Δείξε μας τον δρόμο με επεξηγήσεις και όποιος θέλει θα τον ακολουθήσει. Σε ευχαριστώ και πάλι και για την βοήθειά σου και για την επεξήγηση |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους Χρήστο η αναζήτηση όπως θα είδες είναι με συναρτήσεις, ανοίγοντας την ομαδοποίηση βλέπεις πως γίνεται η αναζήτηση ,στις πρώτες κολόνες εντοπίζονται οι εγγραφές απο τα φύλλα, και στη συνέχεια με ελέγχους τις βάζω σε κάθετη γραμμή, για οτιδήποτε εδώ είμαστε... Θανάσης |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Τάσο απευθύνομαι σε σένα γιατί επάνω στην απάντησή σου που έδωσες και διαβάζοντας το Παράθεση:
Διάβασα και τον τύπο, αλλά δεν βρήκα πουθενά αυτό που θέλω να ρωτήσω και αυτό είναι : Πως μπορώ να δηλώνω από ποια στήλη των φύλλων (A,B,C,D,...) να αναζητά τα στοιχεία που θέλω;; Σας ευχαριστώ! |
| ||||
| ||||
Χρήστο μπορείς να δεις τις αλλαγές που έχω κάνει στον κώδικα του συνημμένου στο οποίο έχω προσθέσει ένα ΤextBox που καταχωρείται ο αριθμός της στήλης προς αναζήτηση. Χρειάζεται αρκετός χρόνος (που δυστυχώς δεν διαθέτω) και αρκετές γνώσεις VB για να εξηγηθεί ο κώδικας και γενικά η τεχνική που χρησιμοποιείται στο παράδειγμα αυτό. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή-βοήθειά σου. Επειδή θέλω να το χρησιμοποιήσω σε ένα έγγραφο που έχει περισσότερες στήλες, πήγα στο SearchResults και διόρθωσα τις στήλες στις οποίες θα ψάχνει και υπάρχει το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω στο ΤextBox την στήλη που θέλει να ψάξει, ενώ την βρίσκει δεν μου εμφανίζει τα ονόματα. Τι πρέπει να κάνω;;; Σε ευχαριστώ και όπως πάμε θα φτιάξουμε μηχανή αναζήτησης πολύ εξελιγμένη. |
| ||||
| ||||
Χρήστο δεν έχεις δεδομένα πέρα από τη στήλη Ν για να σου τα εμφανίσει. Τάσος
| |||
| |||
Φίλοι μου το φόρου γειά σας. Τάσο σε Με έχεις κάνει όπως και οι άλλοι φίλοι του φόρουμ πολύ με τις λύσεις σας. Μας έχετε λύσει πολλά Όσο έχουμε εσας, ποτέ δεν πρόκειται να |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικός πίνακας για πολλά φύλλα με αναζήτηση πίνακα | ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ78 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-16 10:43 |
[Συναρτήσεις] Καθε εγγραφή στο συγκεντρωτικό φύλλο να ενημερώνει αυτόματα και άλλα λογιστικά φύλλα | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-12-13 14:37 |
[Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 26-05-13 19:16 |
[Συναρτήσεις] Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-12 16:41 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-06-10 18:17 |
Η ώρα είναι 19:25.