Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μήνυμα αδυναμίας αποθήκευσης
Καλησπέρα, Για όσους δεν έχουν πάει διακοπές καλό καλοκαίρι!!! Για όσους πήγαν ... εύχομαι να ξαναπάνε!!! Τώρα σχετικά με το πρόβλημα: Έχω κάποια αρχεία στο excel τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με τον απλό τύπο (= Αρχείο - Φύλλο - Κελί) αλλά έχουν πολλές σειρές και στήλες. Όταν προσπαθώ να αποθηκεύσω το αρχείο μου, μου εμφανίζει το μήνυμα: "Το Excel δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσει αυτήν την εργασία με τους διαθέσιμους πόρους. Επιλέξτε λιγότερα δεδομένα ή κλείστε άλλες εφαρμογές." Πατώντας το ΟΚ εμφανίζει μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση τιμών εξωτερικής σύνδεσης". Πατάω ξανά ΟΚ και κλείνει το αρχείο. Όταν το ανοίγω ξανά έχει πάρει τα δεδομένα που χρειάζομαι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: 1. Υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργούν σωστά οι συνδέσεις; 2. Υπάρχει τρόπος να δηλώσω στο πρόγραμμα να λαμβάνει υπόψη του περισσότερα δεδομένα; Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Βίκυ. Οι συνδέσεις κελιών ενός φύλλου με κελιά κάποιου άλλου βιβλίου εργασίας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 16.375. Σ' αυτή την περίπτωση η Excel διακόπτει τον υπολογισμό με ότι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στο τελικό αποτέλεσμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ: Error message in Excel: "Unable to save external link values" Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Συνάρτηση αποθήκευσης αν | darkaccess | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-15 23:33 |
[VBA] msgBox Μήνυμα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-02-14 23:00 |
Κουμπιά αποθήκευσης και επαναφοράς | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-04-12 18:16 |
Μήνυμα Λάθους. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-11 21:01 |
Η ώρα είναι 08:10.