Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πίνακας υποσυνόλων
Καλημέρα σε όλους.Μόλις εγγράφηκα στο φόρουμ και θα ήθελα τη βοηθειά σας.Έχω το εξής πρόβλημα:Έχω έναν πίνακα δύο στηλών και 15 γραμμών.Στη μια στήλη υπάρχουν φορτία (Cargos) η οποία είναι drop-down list (δηλαδή υπάρχει επιλογή από 15 τύπους φορτίων) και δίπλα υπάρχει μια δεύτερη στήλη στην οποία καταχωρούνται οι τόνοι μεταφερόμενου φορτίου.Αυτό που θέλω είναι να μου υπολογίζει σε έναν νέο πίνακα μερικά υποσύνολα διαβάζοντας τον τύπο του φορτίου και να αθροίζει τους συνολικούς τόνους που αντιστοιχούν στον κάθε τύπο φορτίου.Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αρχάριος : 16-07-12 στις 12:23. |
|
Φίλε Δημήτρη καλώς όρισες στην παρέα μας. Βάλε τον τύπο =SUMIF(D:D;K10;E:E) στο κελί L10 και αντίγραψέ τον προς τα κάτω μέχρι το L26. Θανάσης. |
| |||
| |||
Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση,με έσωσες.Καλώς σας βρήκα και εγώ με τη σειρά μου.Μακάρι να μπορούσα να βοητήσω κι εγώ αλλά είμαι λίγο άσχετος από Excel οπότε..!Ευχαριστώ και πάλι
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 21:59 |
[Γενικά] Συγκεντρωτικός Πίνακας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-06-13 11:19 |
Πίνακας σε υποφόρμα | nafnaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-10-12 21:36 |
[Γενικά] Πίνακας Καυσίμων | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-09-12 12:35 |
[Γενικά] Δημιουργία υποσυνόλων τιμών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 08-01-12 11:46 |
Η ώρα είναι 14:46.