Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα Φακέλου
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Η βοήθειά σας όπως και όλες τις φορές είναι σημαντική, έτσι και τώρα θα με βοηθήσετε πάρα πολύ. Έχω φτιάξει όπως θα δείτε στο συνημμένο ένα Excel το οποίο δίνει στοιχεία στην Access και όλα αυτά τα έχω βάλει σε ένα φάκελο και το αποθήκευσα στην επιφάνεια εργασίας. Όταν πάω τον φάκελο στα εγγραφά μου και πάω να ανοίξω την Access μου βγάζει μήνυμα ότι δεν το βρίσκει. Στις ιδιότητες και στην θέση (διαδρομή) γράφει /Επιφάνεια εργασίας. Πώς γίνεται να αλλάξω την διαδρομή;;;. Μάλλον το πρόβλημα είναι επειδή γιατί παίρνει στοιχεία από το Excel. Αν είναι έτσι πώς να το διορθώσω;;; |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα Χρήστο. Για τα office 2007 Αφού ανοίξουμε τη βάση δεδομένων μας. Δεξί κλικ στο φύλλο του excel. Επιλέγουμε Διαχείριση συνδεδεμένων πινάκων. Στο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγουμε με τικ το κενό τετραγωνάκι και μετά οκ. Στο παράθυρο εξερεύνησης επιλέγουμε την τοποθεσία που είναι αποθηκευμένο το αρχείο excel, στην περίπτωσή μας σε φάκελο που βρίσκεται στα έγγραφά μας. Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας και καλό Καλοκαίρι. Φίλε Νάσο για άλλη μια φορά, όπως και οι άλλοι φίλοι του φόρουμ, με βγάζετε από ένα πρόβλημα. Ένα ευχαριστώ δεν είναι τίποτα μπροστά στην βοήθειά σας. Δεν θα πάψω να γράφω ότι οι χαμένοι χρόνοι σας, δεν πάνε ΧΑΜΕΝΟΙ!!!!!!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Δημιουργία Φακέλου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 14-03-16 17:41 |
Άνοιγμα φακέλου | kouk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-11-15 22:10 |
Copy_Paste φακέλου | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-09-15 12:37 |
[Excel07] Κλείδωμα φακέλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-04-12 22:18 |
Η ώρα είναι 08:35.