Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πως κάνω εξαγωγή δεδομένων απο πίνακα;
Θα ήθελα μια βοήθεια. Θέλω να κάνω εξαγωγή δεδομένων απο ένα πίνακα και να τα μεταφέρω σε άλλο πίνακα Αν δείτε το συνημμένο αρχείο θα καταλάβετε τι λέω Τι συνάρτηση μπορώ να χρησιμοποιήσω; Δεν ξέρω βεβαια αν αυτό που λεω γίνεται
|
|
Φίλε μου βάλε τον παρακάτω τύπο στο κελί D5 του Φύλλο2 και αντίγραψέ τον μέχρι το Ε9 Θα σου καταμετρήσει τις εμφανίσεις του καθενός (γραμμή 4) την συγκεκριμμένη ημερομηνία (στήλη C) Κώδικας: =COUNTIF(OFFSET(Φύλλο1!$A$7;1;MATCH($C5;Φύλλο1!$B$7:$G$7;0);5;1);TRIM(D$4)) Τυχόν απορίες συμβουλέψου την βοήθεια του Excel για τις συναρτήσεις Offset και Match. Αν δυσκολευτείς ξαναρώτα στο φόρουμ. Θανάσης |
| |||
| |||
Δεν βοηθά γιατί θέλω να βγαίνει το όνομα και όχι τιμή 1,2,..... έχω επισύναψη το αυτό που θα ήθελα να φτιάξω ..΄δηλαδή ένα πρόγραμμα τάξεως και καθηγητή Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί με έχει .... φάει η αντιγραφή Ευχαριστώ για την βοήθεια |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Φίλε κοίτα το συνημμένο και πες μας. Θανάσης |
| |||
| |||
Φίλε Θανάση τρομερό. Τώρα προσπαθώ να καταλάβω τις συναρτήσεις ώστε να το κάνω λειτουργικό στη δουλειά μου. Σ΄ευχαριστώ για τη δουλειά σου!!!! Το τελικό σχέδιο που σκέφτομαι, φαντάζομαι θα είναι δύσκολο ....... |
| |||
| |||
Φίλε Θανάση ερώτηση: Πως έσυρες την συνάρτηση στο φύλλο 2 και στη στήλη με τις ημερομηνίες προς τα κάτω κρατώντας σταθερο το νούμερο της γραμμής και να αλλάζει το γράμμα της στήλης; |
| |||
| |||
Στο κελί d10 γράφουμε τον τύπο =OFFSET(Φύλλο1!$B$11;0;ROW()-ROW($D$9 )) και το αντιγράφουμε προς τα κάτω. Θανάσης |
|
Καλησπέρα Δείτε ένα σχολικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 6 τάξεις με 4 διδακτικές ώρες και μια ομάδα καθηγητών που μπορεί να έχουν και άνω του ενός μαθήματα ο καθ' ένας. Τ σετάρισμα του προγράμματος γίνετε με προσαρμοσμένες λίστες και κατόπιν μπορούμε με επιλογή να δούμε και το πρόγραμμα του καθηγητή εκτός το μαθητικό Τέλος καθαρίζονται τα παλιά δεδομένα για να εισαχθούν νέα Λεπτομέρειες στο αρχείο που ακολουθεί |
| |||
| |||
Φίλε Σπύρο τρομερή προσπάθεια. Το κοιτώ και οτι απορίες έχω θα σου πώ. Πάντως σ΄ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
Σπύρο μήπως μπορείς να το ανεβάσεις και σε 2003 μιας και με ενδιαφέρει. Φιλικά Τζίμης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξαγωγή δεδομένων | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-04-16 13:28 |
[Excel07] Εξαγωγή δεδομένων από πίνακα | panageo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-15 14:12 |
Εξαγωγή δεδομένων σε πίνακα στην word | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 33 | 20-10-14 15:17 |
[ Πίνακες ] Εξαγωγή πίνακα σε excel | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-11-11 19:01 |
Η ώρα είναι 09:42.