Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
pivot table
Καλησπέρα.Έχω μια απορρία.Χρησιμοποιώ αυτή την εντολή =IFERROR((GETPIVOTDATA("TW";Table!$A$3;"HOME";B30)/GETPIVOTDATA("GAMES";Table!$A$3;"HOME";B30));0) Η απορία μου είναι η εξής:Πρέπει να κλείσω σε αγκύλες { }(ctrl+shift+F2 +enter)η δεν είναι απαραίτητο? Δηλαδή δουλεύει σωστά η εντολή αυτή ? |
|
Φίλε μου, Λογικά όχι δεν χρειάζεται να είναι τύπος πίνακα (ctrl+shift+enter) Αλλά δεν ξέρουμε ούτε τα περιεχόμενα του πίνακά σου αλλά ούτε και το τι θέλεις να κάνεις για να σου πούμε αν υπάρχει κάποιο λάθος. Φιλικά Θανάσης |
|
Φίλε Δημήτρη Αφού συμφωνήσω με τον Θανάση στο ότι βαδίζουμε στα τυφλά μπορώ να μαντέψω τα εξής Για να έχεις το IFERROR πάει να πει ότι κάπου παίρνεις #ΑΝΑΦ Αυτό όμως μπορεί να οφείλετε στο ότι οι τιμές που θέλεις να εξάγεις είναι φιλτραρισμένες και άρα τα πεδία είναι "αόρατα" πράγμα που δεν επιτρέπετε στην συνάρτηση αυτή Ακόμα μπορεί να χρειάζεται να αντικατασταθούν τα HOME , GAME με τις "συντεταγμένες" του κελιού πχ $Β4 και με το δολάριο σε αυτό το σημείο ως πιο πιθανό Αυτά όλα είναι όμως εικασίες θα πρέπει να δούμε κάποιο συνημμένο ΥΓ: Ctrl+Sh+Enter είναι αρκετό για τους τύπους πίνακα χωρίς F2 |
| |||
| |||
Επεξήγηση
Έχετε δίκιο.Ο τύπος δουλεύει μια χαρά.Η ερώτηση μου είναι γενική και ζητώ συγνώμη για αυτό . Δηλαδή όταν δουλεύουμε με table πρέπει πάντα να κλείνουμε τις συναρτήσεις με ctrl+shfit+enter ή δεν είναι απαραίτητο.
|
|
Καλημέρα Όχι δεν είναι απαραίτητο εξαρτάται από τον τύπο Μία ιδέα του τι είναι Array Formulas μπορείς να δεις ΕΔΏ Introducing array formulas in Excel - Excel - Office.com |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Ερώτηση σχετικά με Φίλτρο σε Pivot Table | TManolis99 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-03-14 08:17 |
Linked table manager | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-13 22:21 |
[Excel07] pivot table με μακροεντολή error 5 | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-07-13 01:13 |
[Γενικά] Δημιουργία pivot table για χρονολογική σειρά | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 22-03-12 00:56 |
[Γενικά] Pivot | Σμαράγδα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-10-10 22:28 |
Η ώρα είναι 20:50.