Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο
Καλημέρα.Θα ήθελα αν γίνεται με μακροεντολή να αντιγράφω ένα φύλλο από ένα excel σε ένα άλλο βιβλίο τα δεδομένα του σαν τιμές και επίσης να με ρωτάει αν θέλω να τα προσθέσω στο ίδιο φύλλο (προς τα κάτω η να προσθέτει καινούργιο φύλλο με όνομα που θα του ορίζω εγώ διατηρόντας την μορφοποίηση που εχω.Δεν θέλω να γίνεται με σύνδεση των δυο βιβλίων και ο λόγος είναι ότι κάθε φορά αλλάζουν τα δεδομένα και εγώ θέλω να κρατάω τα δεδομένα μόνο σαν τιμές στο άλλο βιβλίο(predict).Μέχρι τώρα το κάνω με copy past αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιος πιο ωραίος και γρήγορος τρόπος να αυτοματοποιηθεί Ανεβάζω και τα δύο βιβλία.Η αντιγραφή γίνεται από το Soccerstats στο Predict. |
|
Φίλε μου μετακίνησε τις στήλες Α και Β του SoccerStats τέρμα δεξιά, ή κάνε βάλε όνομα στις στήλες και χρησιμοποίησε το παράδειγμα του http://www.ms-office.gr/forum/10025-post5.html Θα πρέπει να προσαρμόσεος τους τίτλους των στηλών στο παράδειγμα του Τάσου να είναι ίδιοι με την γραμμή 2 του SoccerStats. Δες και το θέμα http://www.ms-office.gr/forum/excel-...y-biblioy.html που είναι παρόμοιο. Η μεταφορά σε νέο φύλλο είναι απλά δεξί κλίκ στο όνομα του φύλλου και Αντιγραφή/Μετακίνηση. Καλή συνέχεια. Θανάσης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Άντληση δεδομένων τεσσάρων βιβλίων από ένα άλλο βιβλίο | stefanos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-09-14 09:46 |
[VBA] Αντιγραφή γραμμής σε νέο βιβλίο | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-13 00:24 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο σε άλλο με βάση ημερομηνία που εισάγεται | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-12-13 23:44 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 08:24 |
[VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-04-12 18:51 |
Η ώρα είναι 21:28.