Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-05-12, 13:18
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο

Καλημέρα.Θα ήθελα αν γίνεται με μακροεντολή να αντιγράφω ένα φύλλο από ένα excel σε ένα άλλο βιβλίο τα δεδομένα του σαν τιμές και επίσης να με ρωτάει αν θέλω να τα προσθέσω στο ίδιο φύλλο (προς τα κάτω η να προσθέτει καινούργιο φύλλο με όνομα που θα του ορίζω εγώ διατηρόντας την μορφοποίηση που εχω.Δεν θέλω να γίνεται με σύνδεση των δυο βιβλίων και ο λόγος είναι ότι κάθε φορά αλλάζουν τα δεδομένα και εγώ θέλω να κρατάω τα δεδομένα μόνο σαν τιμές στο άλλο βιβλίο(predict).Μέχρι τώρα το κάνω με copy past αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιος πιο ωραίος και γρήγορος τρόπος να αυτοματοποιηθεί
Ανεβάζω και τα δύο βιβλία.Η αντιγραφή γίνεται από το Soccerstats στο Predict.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Predict.xlsm (17,0 KB, 37 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xlsm SoccerStats.xlsm (37,5 KB, 34 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-12, 22:29
Το avatar του χρήστη gr8styl
Super Moderator
Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
Προεπιλογή

Φίλε μου
μετακίνησε τις στήλες Α και Β του SoccerStats τέρμα δεξιά, ή κάνε βάλε όνομα στις στήλες
και χρησιμοποίησε το παράδειγμα του http://www.ms-office.gr/forum/10025-post5.html

Θα πρέπει να προσαρμόσεος τους τίτλους των στηλών στο παράδειγμα του Τάσου να είναι ίδιοι με την γραμμή 2 του SoccerStats.

Δες και το θέμα http://www.ms-office.gr/forum/excel-...y-biblioy.html που είναι παρόμοιο.

Η μεταφορά σε νέο φύλλο είναι απλά δεξί κλίκ στο όνομα του φύλλου και Αντιγραφή/Μετακίνηση.

Καλή συνέχεια.
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Άντληση δεδομένων τεσσάρων βιβλίων από ένα άλλο βιβλίο stefanos1978 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 07-09-14 09:46
[VBA] Αντιγραφή γραμμής σε νέο βιβλίο sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 30-12-13 00:24
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο σε άλλο με βάση ημερομηνία που εισάγεται girapas Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 19-12-13 23:44
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 24-10-12 08:24
[VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο Tasos Excel - Tips & Tricks 0 02-04-12 18:51

Η ώρα είναι 21:28.