Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ορισμός σειράς Tab
Φίλοι μου Καλημέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει η δυνατότητα να ορίζω την σειρά του Tab. Δηλαδή να θέλω μετά το κελί Α2 να πηγαίνει στο Β12 μετά να πηγαίνει C5 κλπ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, ο ποίος όπως συνέχεια λέω δεν πάει χαμένος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 17-05-12 στις 10:23. Αιτία: διόρθωση |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους. Χρήστο, Από το διάλογο "Μορφοποίηση κελιών" (CTRL+1) και στην καρτέλα "Προστασία" μπορείς να ξετσεκάρεις την ιδιότητα "Κλειδωμένο" για τα κελιά φύλλου που θέλεις να περιηγείσαι. Κατόπιν ενεργοποίησε την προστασία φύλλου. Στο διάλογο που θα εμφανιστεί απενεργοποίησε την επιλογή "Επιλογή κλειδωμένων κελιών". Έτσι θα μπορείς να μετακινείσαι μόνο στα κελιά που δεν είναι κλειδωμένα. Ακόμα και αν κάνεις τα παραπάνω, στα κελιά που θα επιτρέπεται η επιλογή δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από το 3ο στο 5ο κελί προσπερνώντας το 4ο. Αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο τότε ή μετακινείς τα κελιά ώστε να έχουν την επιθυμητή σειρά επιλογής, ή φτιάχνεις μια φόρμα (Useρform) από όπου θα μπορέσεις να ορίσεις την σειρά Tab των πεδίων. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθειά σου. Παράθεση:
Τάσο αυτό ακριβώς θέλω γιατί έχω φτιάξει ένα κείμενο (Επιδοτήριο για Εφορευτικές Επιτροπές) στο Βιβλίο2 και ορισμένα κελιά θα παίρνουν στοιχεία από τις στήλες του Βιβλίου1 (π.χ Ονομ., Επων, Δ/νση κλπ). Γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να μετακινήσω τα κελιά, γιατί θα χαλάσει το κείμενο, και θα ήθελα να με βοηθήσεις πως μπορώ να φτιάξω μία φόρμα (Useρform). Σε ευχαριστώ και πάλι |
|
Χρίστο Καλησπέρα Είναι εύκολο να ανεβάσεις ένα αντίγραφο του κειμένου και ποια κελιά πρέπει να "γεμίζουν"; Και κάτι ακόμα, αυτό το πρότυπο κείμενο δεν μπορεί να είναι στο ίδιο βιβλίο με τα δεδομένα από τα οποία παίρνει; |
|
Η λύση του ερωτήματος βρίσκετε στην ενότητα Excel-Tips & Tricks "Διαχείριση πλήκτρου Tab" http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-new-post.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 20-05-12 στις 14:44. |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Σπύρο σε ευχαριστώ είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα Για άλλη μια φορά μας βγάζεται από την δύσκολη στιγμή |
|
Χρήστο να 'σαι καλά Παρ' όλα αυτά "ξέχασες" να ανεβάσεις ένα κειμενάκι για να το δούμε επί πραγματικού και με άλλους τρόπους |
| |
Παράθεση:
Εγώ θα συνόψιζα την εκτέλεση στο Πατάμε Ctrl+G και επιλέγουμε το όνομα που έχουμε ορίσει Πατώντας το Tab ή Enter διαπιστώνουμε ότι έγινε το ζητούμενο. Το όνομα χρειάζεται να οριστεί μόνο μια φορά στο μοντέλο. Μπράβο και πάλι Θανάσης. |
|
Να' σαι καλά Φίλε !
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Ορισμός αριθμητικού πεδίου σε Access | ΕλένηΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-07-15 13:14 |
Ορισμός Προεπιλεγμένης Τιμής | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 19-02-12 20:36 |
[ Φόρμες ] ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 05-11-11 10:21 |
Η ώρα είναι 19:39.