Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Αυτόματη ενημέρωση (με πρόσθεση) άλλου βιβλίου

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-05-12, 17:36
Το avatar του χρήστη Spirosgr
Συντονιστής
Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Θανάση να 'σαι καλά
Σαφώς και οι λύσεις του Θανάση του συνονόματου σου και του Λευτέρη είναι και σωστές και λειτουργικές όμως...
Αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή που αφορά και όλους τους φίλους του φόρουμ (και τον εαυτό μου)
Το ότι έχουμε συνηθίσει να περνάμε Ρίο Αντίρριο με το Ferry δεν πάει να πει ότι τώρα που έγινε η γέφυρα δεν θα την χρησιμοποιήσουμε επειδή έχει κάποιο "κόστος"
Απλά είναι ο σωστότερος τρόπος!
Δεν θα κουραστώ να λέω παιδιά χρησιμοποιήστε Pivot είναι τρομερό 'Όπλο με δυνατότητες υπολογισμού γρηγορότερες από τους τύπους και όπως λέει και το όνομα τους αλλάζουν μορφή, δέχονται παραμετροποίηση και αλλαγές μαζεύουν και αναλύουν δεδομένα και τόσα άλλα ...
Αξίζει τον κόπο να τους μελετήσουμε !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-12, 20:52
Το avatar του χρήστη gr8styl
Super Moderator
Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
Προεπιλογή

Καλησπέρα σας.
Φίλε Σπύρο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι οι Συγκεντρωτικοί πίνακες μας δίνουν πάρα πολλές δυνατότητες για ανάλυση Δεδομένων.

Άλλωστε αυτή ήταν και η πρόταση μου στον Θανάση: "Σκοπός ήταν να έχεις τα όλα τα δεδομένα σε ένα φύλλο και έτσι να μπορείς να κάνεις τις πράξεις που θέλεις. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να γίνει με ένα συγκεντρωτικό πίνακα (Pivot tble) ή τις συναρτήσεις SUM, SUMIF, SUBTOTAL κλπ."

Επειδή όμως μάλλον ο Θανάσης δεν έχει την εμπειρία παραθέτω σε παράδειγμα το τι έλεγα.

Θανάση δες το και αν χρειαστεί εδώ είμαστε.

ΥΓ Όσον αφορά τη Γέφυρα εξαρτάται από την τιμή των διοδίων, και το πόσο ρομαντικός είναι ο καθένας.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Στατιστικά_Εφημεριών_δοκιμή_pivot.xlsm (36,2 KB, 43 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-12, 22:14
Όνομα: Θανάσης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους,
Και πάλι ευχαριστώ για υποδείξεις σας.
Σπύρο, όπως γράφει και ο Θανάσης δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε πίνακες Pivot.
Αυτό όμως που μου έστειλες Θανάση, σε πρώτη εκτίμηση, μου ταιριάζει πάρα πολύ. Θα το μελετήσω και θα σας ενημερώσω.
Καλό βράδυ
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-12, 17:09
Όνομα: Θανάσης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους
Θανάση, δοκίμασα αρκετά το τελευταίο που μου υπέδειξες και λειτουργεί άριστα.
Σ΄ευχαριστώ πολύ και πάλι, όπως και όσους βοήθησαν.
Καλό βράδυ
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Μορφοποίηση γραμμών πίνακα και αυτόματη συνάρτηση υπό όρους άλλου κελιού DJTAKIS_7 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 28-10-16 20:10
[Γενικά] Αυτόματη ενημέρωση ΤΕΟΔΩΡΟΣ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 25-11-13 07:00
[Συναρτήσεις] Ενημέρωση μιας λίστας από μια άλλη λίστα ενός άλλου φύλλου εργασίας labpanag Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 06-12-12 16:14
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη Ενημέρωση sportbillygr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 05-01-12 14:14
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα stathas Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 23-05-10 10:36

Η ώρα είναι 08:15.