Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων)

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-05-12, 19:14
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Red face Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων)

Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα σας.
Στις 21-4-12 με τίτλο "Μεταφορά Δεδομένων" είχα ζητήσει την βοήθειά σας, και εσείς απλόχερα όπως πάντα μου την είχατε προσφέρει.
Λοιπόν μετά από λίγες μέρες προέκυψε ένα νέα θέμα.
Σας στέλνω (συνημμένα) δύο έγγραφα 1ο ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΩΓΩΝ και 2ο ΠΙΝΑΚΙΟ.
Το 1ο αποτελείται από (2) φύλλα 1ο ΑΓΩΓΕΣ (στο οποίο περνάω όλα τα δεδομένα) & 2ο ΗΜ_ΕΙΔ_ΕΡΓ (το οποίο έγινε με την βοήθειά σας, και στο οποίο βγαίνουν οι ημερομηνίες Δικασίμου-πότε έχω Δικαστήριο).
Το 2ο αποτελείται από (2) φύλλα 1ο Αρ. Υποθ (στο οποίο θέλω να γίνουν οι αλλαγές........) και 2ο ΑΓΩΓΕΣ (το οποίο παίρνει δεδομένα από το 1ο ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΩΓΩΝ και από το φύλλο ΗΜ_ΕΙΔ_ΕΡΓ.
Λοιπόν εγώ αυτό που θέλω είναι ανά δικάσιμο να βγαίνει πόσες υποθέσεις έχω "Το Πρώτο" & "Μετ' Αναβολή".(όπως φαίνεται στο έγγραφο ΠΙΝΑΚΙΟ και στο φύλλο Αρ.Υποθ.
Δηλ. στην δικάσιμο 4-5-12 (1) "Το Πρώτο" & (2) "Μετ' Αναβολή".
Πιστεύω να μην σας μπέρδεψα και να σας έδωσα να καταλάβετε, αν όχι θα είμαι στην διάθεσή σας για κάθε επεξήγηση.
Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls Βιβλίο Αγωγών (TAKTIKH-ΕΙΔΙΚΗ-ΕΡΓΑΤΙΚΗ).xls (170,5 KB, 29 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: xls ΠΙΝΑΚΙΟ.xls (56,5 KB, 33 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-12, 10:26
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Φίλοι μου γειά σας και ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τελικά έβαλα και με την βοήθειά σας, βρήκα την λύση....
Η λύση είναι η ίδια με το φύλλο 2ο ΗΜ_ΕΙΔ_ΕΡΓ (το οποίο έγινε με την βοήθειά σας, και στο οποίο βγαίνουν οι ημερομηνίες Δικασίμου-πότε έχω Δικαστήριο). Μετέτρεψα τα δεδομένα (πάτησα επάνω σε προηγούμενα, αλλάζοντας την προέλευση των δεδομένων).
Βλέπετε φίλοι μου ότι η βοήθειά σας και ο "χαμένος" χρόνος σας, δεν πάει χαμένος;;;;
Σας ευχαριστώ και πάλι
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Μεταφορά δεδομένων gourjie Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 08-12-13 18:45
[VBA] Μεταφορά δεδομένων manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 24-12-12 11:56
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 26-09-12 23:43
Μεταφορά δεδομένων iondep Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 05-10-10 17:09
Διαχωρισμός δεδομένων πεδίου JohnD Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 08-09-10 15:43

Η ώρα είναι 00:43.