Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
Trick/Tip: Διπλή Drop Down List σε ένα κελί
Μπράβο Σπύρο, πολύ έξυπνη η ιδέα σου και χρήσιμη ειδικά για μεγάλες λίστες όπου συνήθως χρησιμοποιούμε 3-4 μόνο επιλογές. Αναφέρομε στο τέχνασμα που ανέβασες στην ενότητα Excel - Tricks & Tips Αν μου επιτρέπεις εγώ εναλλακτικά θα το έκανα όπως στο συνημμένο για να εξασφαλίσω και την συμβατότητα με παλαιότερες εκδόσεις που δε επιτρέπονται τύποι στην επικύρωση από λίστα. Μπράβο και πάλι Θανάσης |
|
Καλημέρα Εννοείτε φίλε ότι κάθε ιδέα που βοηθάει είναι καλοδεχούμενη Επειδή ασχολούμαι με υπολογιστές τα τελευταία 4 το πολύ χρόνια δεν χρησιμοποίησα ποτέ έκδοση 2003 παρά μόνο για λόγους "περιέργειας" το είχα εγκαταστήσει για ελάχιστο διάστημα και μετά δεν ασχολήθηκα πλέον με αυτό το Office. Άρα και το τι είναι συμβατό κι ασύμβατο με αυτό μόνο όταν αναφαίρετε στο forum κάτι το βλέπω ή όταν ανεβάζω κάτι σε xls από το παράθυρο διαλόγου της αποθήκευσης μπορώ να δω κάποια πληροφορία. Πάντως σαν συμβουλή (αν μου επιτρέπετε) προς τους φίλους μας γενικά στο forum θα πρότεινα να αλλάξουν την παλιά τους έκδοση με το 2007 ή ακόμα καλύτερα με το 2010 για να "απογειώσουν" τις επιδόσεις και τις δυνατότητες του εργαλείου που χρησιμοποιούν . Η χρήση είναι πιο απλή από το 2003 αν αυτό τους "φοβίζει" και η κορδέλα είναι ότι καλύτερο για έναν χρήστη να έχει "φωτογραφία" όλες σχεδόν τις απίστευτες λειτουργίες και δυνατότητες των εκδόσεων αυτών. |
| |||
| |||
Αυτό λειτουργεί σε excel 2019?
|
| |||
| |||
Δουλεύει σε excel 2019?
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Κοινή χρήση,αντιγραφή σε νέο φύλλο με προϋποθέσεις,κλειδωμένο drop down list | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-10-14 19:31 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή από Drop-down list | aristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 12:03 |
[Γενικά] Διπλή αναζήτηση.. | forebas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-04-13 11:06 |
[Γενικά] Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-05-12 18:29 |
[ Φόρμες ] Διπλή διαγραφή εγγραφής | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-11-11 21:49 |
Η ώρα είναι 09:25.