Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή επιλογών φίλτρου
Καλημέρα σε όλους χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Έχουμε στο φύλλο 1 τα δεδομένα μας σε στήλες, έχουμε τις επικεφαλίδες μας και έχουμε εισάγει τα φίλτρα μας σε κάθε στήλη. Ο αριθμός των γραμμών κάτω από κάθε στήλη που εισάγουμε τα δεδομένα, είναι πολύ μεγάλος οι επιλογές των περισσότερων φίλτρων μας όμως είναι 2 ή 3. Υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε ένα (ή και περισσότερα) απο τα φίλτρα σε ένα δεύτερο (2) φύλλο ώστε να εμφανίζεται μόνο η επικεφαλίδα του και΄όταν το ανοίξουμε μόνο οι επιλογές του (δηλαδή χωρίς τις εγγραφές) . Και βέβαια για να έχει νόημα το παραπάνω ερώτημα αν γίνεται όταν ενεργοποιούμε το αντιγραμμένο φίλτρο μας στο δεύτερο φύλλο να γίνεται αυτόματα και φιλτράρισμα στο φίλτρο που υπάρχει στο φύλλο 1. Παράδειγμα: Φύλλο 1 στήλη που έχουμε εφαρμόσει φίλτρο με επικεφαλίδα Υ/Ν με 1000 έγγραφες με Υ ή Ν στις γραμμές κάτω απο την επικεφαλίδα . Αν γίνεται και υπάρχει λύση στο ερώτημα μου τότε το Φύλλο 2 θα εμφανίζει το το ίδιο φίλτρο με την ίδια επικεφαλίδα τις ίδιες επιλογές Υ ή Ν αλλά όχι τις 1000 εγγραφές. Τέλος αν δε γίνεται αυτό με τα φίλτρα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (π.χ.λίστα που να οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα) |
| |||
| |||
Καλησπέρα. Παντελή, αν και διάβασα αρκετές φορές την ερώτησή σου, ομολογώ, πως δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα πιο ακριβώς είναι το ζητούμενό σου; Μπορείς να μας το δείξεις λίγο, σε ένα Φύλλο εργασίας; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σχετικά με την Access | Νικόλαος Μ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-06-15 03:43 |
[ Φόρμες ] Κύριος πίνακας επιλογών | anestaki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-04-14 20:05 |
[ Φόρμες ] Κουμπί φιλτρου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-10-12 15:08 |
[ Φόρμες ] Προσθήκη επιλογών σε σύνθετο πλαίσιο | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-07-11 08:52 |
[ Ερωτήματα ] Χρήση φίλτρου | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-10 18:00 |
Η ώρα είναι 08:00.