Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΛΙΣΤΑ - ΠΙΝΑΚΑΣ εντοπισμός εγγραφής
Καλημέρα σε όλους, Excel 2003 θα ήθελα την βοηθειά σας, σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω, στην καταχώρηση κάποιων ημερήσιων κινήσεων, τα οποία τα φιλτράρω ανα Δ. ενοτητα και μήνα, και θέλω μέσα απο τα αντίστοιχα φίλτρα να εντοπίζεται η πρώτη γραμμή για να την οποία χρησιμοποιώ στις επικεφαλίδες, εχω κάνει μια προσπάθεια αλλά κάτι πάει στραβά , τελευταία στήλη όταν βάζω νέα κίνηση ο τύπος αντιγράφεται λάθος, σας επισυνάπτω σχετικό αρχείο για καλύτερη βοήθεια, Ευχαριστώ.. |
| ||||
| ||||
Αγαπητέ Θανάση καλωσόρισες στο φόρουμ! Επειδή το θέμα που άνοιξες βρίσκεται σε κατάσταση "Κλειστό", τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ δεν θα μπορέσουν να σου απαντήσουν. Ήθελα να ρωτήσω αν πραγματικά δεν χρειάζεσαι απάντηση στο ζητούμενο σου ή αν το θέμα έκλεισε εξ αιτίας κάποιου λανθασμένου χειρισμού για να γνωρίσω αν θα πρέπει να το ανοίξω ξανά. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Μάλλον το θέμα έκλεισε εξ αιτίας κάποιου λανθασμένου χειρισμού, και θα ήθελα μια βοήθεια στο ερωτημά μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
|
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Θανάση, καλώς ήρθες και από εμένα. Για εμένα δεν είναι ξεκάθαρο το ζητούμενό σου. Παράθεση:
|
| ||||
| ||||
Λευτέρη, Θανάση, αν κατάλαβα καλά, το ζητούμενο είναι να βρεθούν τα κριτήρια με τα οποία φιλτράρονται οι στήλες B, E και F. Με την προϋπόθεση ότι και οι τρεις αυτές στήλες θα φιλτράρονται (αν αυτό είναι εφικτό) , μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι παρακάτω τύποι πίνακα (CSE): Για τη στήλη B: Κώδικας: {=IF(COUNTA(B12:B100)=SUBTOTAL(3;B12:B100);"Δεν έχει φιλτραριστεί";INDEX(B:B;MATCH(INDEX(B:B;MAX(SUBTOTAL(3; INDIRECT("B"&ROW(12:100)))*ROW(12:100)));B:B;0)))} Κώδικας: {=IF(COUNTA(E12:E100)=SUBTOTAL(3;E12:E100);"Δεν έχει φιλτραριστεί";INDEX(E:E;MATCH(INDEX(E:E;MAX(SUBTOTAL(3; INDIRECT("E"&ROW(12:100)))*ROW(12:100)));E:E;0)))} Κώδικας: {=IF(COUNTA(F12:F100)=SUBTOTAL(3;F12:F100);"Δεν έχει φιλτραριστεί";INDEX(F:F;MATCH(INDEX(F:F;MAX(SUBTOTAL(3; INDIRECT("F"&ROW(12:100)))*ROW(12:100)));F:F;0)))} Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Λευτέρη γειά σου Το πρόβλημα μου είναι να βρεθεί κάποια συνάρτηση η οποία να εντοπίζει την 1η γραμμή του πίνακα και με βάσει αυτή, (με το φιλτράρισμα η γραμμή που φαίνεται πρώτη δεν είναι η .... ) λύνω τα υπόλοιπα, Η στήλη Μ είναι μια λύση μου , η οποία, όταν κάνω εισαγωγή νέων εγγραφών επειδή ,αντιγράφεται αυτόματα ,δεν αντιγράφεται σωστά με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί προβλήματα, την αναφέρω μήπως τύχει διόρθωσης ,χωρίς να αποκλείω οποιασδήποτε άλλης λύσης, |
|
Φίλε συνονόματε, καλώς όρισες στην παρέα μας και από μένα αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου είναι ότι όταν εισάγεις νέα γραμμή στον πίνακα του φύλλου ΚΙΝΗΣΗ το αποτέλεσμα στη στήλη Μ δεν είναι αυτό που περιμένεις. Σωστά Αυτό συμβαίνει γιατί ο "Δομημένος Πίνακας" που έχεις, εισάγωντας νέα εγγραφή κάνει εισαγωγή γραμμής. Άλλαξε τον τύπο στο Μ12 από =SUBTOTAL(3;$A$11:A12)-1 σε =SUBTOTAL(3;INDIRECT("$A$11:A"&ROW()))-1 Πες μας αν αυτό ήταν το ζητούμενο σου και αν καταφέραμε να βοηθήσουμε. Εγώ βλέπω και άλλα προβλήματα όμως. πχ. αν επιλέξεις D στην στήλη Α του φύλλου ΚΙΝΗΣΗ η λίστα οχημάτων για να επιλέξεις για την στήλη Β είναι κενή !!! Τέλος πάντων Αν χρειάζεσαι παραπέρα βοήθεια μην διστάσεις να ρωτήσεις στο φόρουμ. Θανάσης |
| |||
| |||
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δώσατε, και ειδικά του gr8styl - Θανάση μου δίνει την λύση, γιατί το πρόβλημα ήτανε , όταν πρόσθετα νέα καταχώρηση μου άλλαζε την περιοχή, με την συνάρτηση =SUBTOTAL(3;INDIRECT("$A$11:A"&ROW()))-1 λύνεται το πρόβλημα. Σχετικά με το άλλο δηλ αν θα επιλέξεις D στην στήλη Α του φύλλου ΚΙΝΗΣΗ συμπληρώνεται η λίστα οχημάτων δεν έχω πρόβλημα, και πάλι ευχαριστώ νάστε όλοι καλά.. |
Ετικέτες |
structured table, δομημένοι πίνακες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Λίστα ονοματεπωνύμων: εντοπισμός ονομάτων, επωνύμων ή μέρους των και ενημέρωση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-02-15 00:19 |
[Γενικά] Προσθήκη εγγραφής σε λίστα | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-03-13 18:16 |
Εντοπισμός Φακέλου και *.txt | Panos Mixos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-11-12 17:45 |
[ Εκθέσεις ] Στατιστικός Πίνακας | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-11-11 22:48 |
Η ώρα είναι 07:34.