Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κωδικας VBA για άνοιγμα φόρμας
Καλησπέρα, ¨Εχω το παρακάτω τμήμα ενός κώδικα που δημιουργεί ένα button αυτόματα, το μετονομάζει και αλλάζει και τα χαρακτηριστικά. Θέλω αφού εκτελεστεί αυτό ο κώδικας, πατώντας στο button να μου ανοίγει ένα userform που έχω φτιάξει. Πως μπορώ? ActiveSheet.Buttons.Add(500.5, 20, 151, 36).Select Selection.Name = "New Button" Selection.OnAction = "create table" ActiveSheet.Shapes("New Button").Select Selection.Characters.Text = "create table" With Selection.Characters(Start:=1, Length:=22).Font .Name = "Arial" .FontStyle = "¸íôïíá" .Size = 12 .Strikethrough = False .Superscript = False .Subscript = False .OutlineFont = False .Shadow = False .Underline = xlUnderlineStyleNone .ColorIndex = 5 End With Range("A1").Select |
|
Θόδωρε η γραμμή MyForm.Show εμφανίζει την φόρμα "MyForm" |
| ||||
| ||||
καλησπέρα σε όλους! Φίλε Θόδωρε δοκίμασε: Κώδικας: Option Explicit Sub MakeButton() With ActiveSheet.Buttons.Add(500, 20, 140, 40) .Name = "Mybutton" .Caption = "Open Userform" .OnAction = "ShowUserForm" '...άλλες ιδιότητες... End With End Sub Sub ShowUserForm() MsgBox "Πάτησες το κουμπί: " & Application.Caller ' δοκιμή λειτουργίας 'Userform1.Show ' ανοίγει τη φόρμα End Sub Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα και πάλι, Θανάση ο κώδικας που αναφέρεις θέλω να ενσωματωθεί στον κώδικα μου ο οποίος δημιουργεί αυτόματα μπουτόν που "όταν πατηθεί να ανοιγεί τη φόρμα". Το εντός '''' κείμενο πως μεταφράζεται σε VBA? Φίλε Τάσο τον δικό σου κώδικα τον αντέγραψα σε ένα αρχείο αλλά δεν κάνει τίποτα. Επειδή είμαι αρχάριος στον προγραμματισμό, μήπως κάνω κάτι λάθος? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] άνοιγμα φόρμας με υποφόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-09-14 16:24 |
[ Φόρμες ] Άνοιγμα Φόρμας ή Έκθεσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-04-14 19:52 |
Άνοιγμα συγκεκριμένης φορμας | alfamesitiki | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-01-12 18:53 |
Άνοιγμα φόρμας με F5 | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-10 18:05 |
[ Φόρμες ] ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΟΡΜΑΣ | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-03-10 15:01 |
Η ώρα είναι 07:00.