Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόγραμμα εργασίας σε Excel
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω. Είναι το πρώτο πόστ μου σε αυτό το φόρουμ και χρειάζομαι την βοήθεια σας. 1.Θέλω, όπως θα δείτε και στο συνημμένο, όλα τα φύλλα να τα μαζέψω σε ένα φύλλο που θα το ονομάσω “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ”. Σε αυτό να μπορώ να προσθέτω δεδομένα πχ «ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020» και με μια άλλη επιλογή να μου εμφανίζει τα δεδομένα των προηγούμενων ετών και μηνών. 2.Σε άλλο φύλλο να προσθέτω, επεξεργάζομαι, διαγράφω με φόρμα τους υπαλλήλους. Αυτό το δοκίμασα με έτοιμη φόρμα που έχει η Access και ρωτάω αν γίνετε με το Excel. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basiltas : 06-02-12 στις 21:43. |
|
Φίλε Βασίλη καλώς όρισες στην παρέα μας. Θα σου πρότεινα να δεις το παράδειγμα στο http://www.ms-office.gr/forum/6924-post5.html Φτιάξε ένα φύλλο όπως το Total του παραδείγματος και από εκεί συμπλήρωσε το φύλλο ΛΙΣΤΑ του συνημμένου σου. Κάνει και μια αναζήτηση στο φορουμ για "απο πολλά φύλλα σε ένα" ή "από ένα φύλλο σε πολλά" που νομίζω είναι παρόμοια με το ζητούμενο σου. Αν χρειαστείς βοήθεια μην διστάσεις να απευθυνθείς στο φόρουμ. Τα λέμε Θανάσης Παρατήρηση: Ξαναβλέποντας το παράδειγμά σου δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να διακρίνεις ποιές γραμμές του κάθε φύλλου (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ κλπ) αναφέρονται σε ποιόν (ΤΑΣ ΠΕΤΡ ΝΙΚ) για να κάνεις τους απαιτούμενους υπολογισμούς. Μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείς το στήσιμο των δεδομένων σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 29-01-12 στις 20:39. Αιτία: Πρόσθεση παρατήτρησης |
| |||
| |||
Ευχαριστώ για την απάντηση Θανάση και συγνώμη για την καθυστέρηση.Θα το κοιτάξω
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-10-16 19:10 |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 12:18 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο εργασίας σε άλλο βιβλίο εργασίας. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-10-12 08:24 |
Βοήθεια με πρόγραμμα | vagzav | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-11-10 19:57 |
Η ώρα είναι 06:16.