Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
γεια πως μπορω απο δεδομενα (επισυναπτω το φυλλο ) να βρισκω ποσες τιμες απο ενα συνολο αριθμων πχ 10 15 αριθμων (ο ελεγχος να γινεται ομαδικα κ οχι να γραφω μια τιμη τη φορα ) που επιλεγω εμφανιζονται σε επιλεγμενες γραμμες κ να καταγραφω στο ιδιο φυλλο η αλλου τις γραμμες που δεν εμφανισαν κανεναν αριθμο ,αυτες που εμφανισαν ενα αριθμο κ αυτες που εμφανισαν 2 αριθμους χωριζοντας τες στην σχετικη κατηγορια πχ 1 εμφανιση αριθμου ?θελω να καταγραφεται ολη η γραμμη με τα κελια (που δεν ειναι πολλα)μπορει καποιος να γραψει το κωδικο αν δε παιρνει πολυ χρονο ?
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Για να απαντησει καποιος στο ερώτημα σου πρεπει να γινεις ποιο συγκεκριμένος... Απο τον πίνακα δεδομένων ποιο σύνολο αριθμών θέλεις να εξάγεις? ή καλύτερα να δεις αν έχουν εμφανιστει ? Δώσε μας ένα παράδείγμα... Επίσης καλό είναι οταν ανοίγεις ένα νέο θέμα να ολοκληρώνεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποιο παρόμοιο ζήτημα που έχεις θέσει... Φιλικα/ Χρήστος. |
|
![]()
Καλησπέρα σας Γιώργο, αφού συμφωνήσω με τον Χρήστο ότι το ζητούμενό σου δεν είναι σαφές αλλά και στο ότι "... οταν ανοίγεις ένα νέο θέμα να ολοκληρώνεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποιο παρόμοιο ζήτημα που έχεις θέσει ..." ![]() Δες το συνημμένο αν σε καλύπτει ως προς το ζητούμενό σου αυτή τη φορά. Φιλτράρεις την στήλη Ο για τον αριθμό των επαναλήψεων που θέλεις. Φιλικά Θανάσης. |
| |||
| |||
![]()
γεια κ οι 2 εχετε δικιο για ακομη μια φορα δεν ημουν οσο συγκεκριμενος θα επρεπε . φιλε θαναση ευχαριστω για το ενδιαφερον δεν ηταν αυτο που ζητουσα φταιω εγω σας μπερδεψα θα προσπαθησω να γινω ποιο σαφης .λοιπον ας φανταστουμε οτι διαλεγω τυχαια τους αριθμους 1,2,3,4,10,11,14 ,15,16 θελω μια διαδικασια ωστε σε καθε γραμμη του φυλλου που επισυναψα να βρισκει ποιοι απο τους αριθμους που διαλεξα ηρθαν η οχι πχ στη πρωτη γραμμη ηρθε το 4 ,στη 2η ηρθε το 10 κ το 14 .αφου βρει ποσοι αριθμοι ηρθαν σε καθε γραμμη να καταγραφει σε ποιες γραμμες δεν ηρθε κανενας αριθμος σε ποιες 1 κ σε ποιες 2 αριθμοι κ ολα τα περιεχομενα της γραμμης δηλαδη τα περιεχομενα των κελλιων Α ως Η οι καταγραφες να χωριζονται ανα εμφανιση δηλ χωριστα οι καθολου εμφανισεις χωριστα οι 1 κ οι 2 εμφανισεις . |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Γιώργο δες το συνημμένο και πες μου αν σε καλύπτει.
|
|
![]()
Καλησπέρα/ καλημέρα Χρήστο από ότι φαίνεται δουλεύαμε παράλληλα, ![]() αλλά αφού το παίδεψα και γώ ανεβάζω και την δική μου πρόταση. Θανάσης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Φίλε θανάση εσυ δούλευες.... ![]() αριθμών και απλά προσάρμοσα κάποιο παράδειγμά του.... ![]() |
| |||
| |||
![]() ![]() να στε καλα θαναση κ χρηστο ελπιζω καποια στιγμη κ γω να σας βοηθησω σε τυχον προβλημα σας ![]() ![]() |
|
![]()
Καλημέρα Γιώργο, δεν υπάρχει κώδικας στο παράδειγμά μου απλά έφτιαξα κάποιες στήλες όπου χρησιμοποίησα κάποιους τύπους για να βρίσκω και να μετράω τα κοινά με τους επιλεγμένους αριθμούς. Το τρικ είναι ότι όρισα μια έξυπνη ετικέτα (Tag στη στήλη P του φύλλου Data) για να επιλέγω και να εμφανίζω εύκολα τις γραμμές στα αποτελέσματα. Τα φύλλα είναι κλειδωμένα αλλά χωρίς κωδικό οπότε απλά ξεκλείδωσέ τα. Μπορείς να προσθέσεις γραμμές στα Data αλλά θα πρέπει να αντιγράψεις τις στήλες από Ο μέχρι ΑΥ προς τα κάτω όσες και οι κληρώσεις. Για να μετρήσεις τα 3 4 και 5 κοινά απλά αλλάζεις τους περιορισμούς της επικύρωσης δεδομένων που έχω ορίσει στο κελί Results!S3 (από 0;1;2 σε 0;1;2;3;4;5) Από όσο μπορώ να καταλάβω είσαι πραγματικά αρχάριος στο Excel και θα χρειαστεί μελέτη για να μπορείς να επέμβεις στα πράγματα. Ξέχνα τους κώδικες και την VBA προς το παρόν τουλάχιστον. Καλή συνέχεια. Θανάσης ΥΓ Φιλικά σου λέω ότι αμφιβάλω για το αν οι προσπάθειές σου να κερδίσεις τα τυχερά παιχνίδια χρησιμοποιώντας το Excel θα αποβούν καρποφόρες. Όλα τα τυχερά παιχνίδια είναι θέμα τύχης αφού οι πιθανότητες κέρδους είναι ελάχιστες. Ελπίζω να συμφωνήσεις μαζί μου ότι ο πιο κεδισμένος είναι αυτός που έχει χάσει τα λιγότερα και αυτός είναι εκείνος που δεν παίζει. ![]() |
| |||
| |||
![]() ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Εύρεση ιδανικών τιμών | Νικητας. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-10-15 19:11 |
Εύρεση των X συχνότερων τιμών | kapetang | Excel - Tips & Tricks | 0 | 12-04-13 10:13 |
[Excel07] Εύρεση τιμών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-06-12 17:25 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση των πιο συχνών τιμών | gpentez | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 23-02-12 23:19 |
[Μορφοποίηση] Έυρεση μεγαλύτερων τιμών σε στήλες | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-04-10 20:00 |
Η ώρα είναι 06:18.