Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αντιστοιχίζω ημερομηνίες με ημέρες στο excel για τη δημιουργία προγραμμάτων. Έχω επισυνάψει και ένα παράδειγμα για να γίνω πιο κατανοητός. Ευχαριστώ πολύ. |
|
![]()
Καλησπέρα και καλή Χρονιά Το πρόβλημα σου λύνεται απλά με προσαρμογή κελιών Στο Συνημμένο σου έχω τρεις διαφορετικές περιπτώσεις γιατί δεν είναι πολύ σαφές τι ακριβώς ζητάς Νομίζω ότι μάλλον θα βρεις λύση |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δίπλα από κάθε ημέρα πρέπει να μπαίνει η σωστή ημερομηνία. Δηλαδή η στήλη Α αντιπροσωπεύει 4 πενθήμερα και στη Β πρέπει να απεικονίζονται οι αντίστοιχες ημερομηνίες. Όταν για παράδειγμα οριστεί ημερομηνία για την πρώτη ΔΕΥΤΕΡΑ 16/1 θα πρέπει να εμφανίζεται 4 φορές συνεχόμενα και όταν περνάμε στην Τρίτη να αλλάζει αυτόματα σε 17/1 κ.ο.κ. μέχρι την τελευτάια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του τετραβδόμαδου όπου έχει αλλάξει και ο μήνας (10/2). Φυσικά είναι εκτός τα ΣΚ. Είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο; |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα Γρηγόρη, καλωσόρισες στο φόρουμ. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις τα εξής βήματα:
Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, πράγματι με τον τύπο αυτό δουλεύει άψογα η δημιουργία ημερομηνίας. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Celicamomo : 16-11-12 στις 19:11. |
| ||||
| ||||
![]()
Γρηγόρη καλησπέρα και από μένα και καλωσόρισες στο φόρουμ! Με αφορμή το ερώτημα σου (που σου απαντήθηκε από τους φίλους μας), επισυνάπτω ένα αρχείο που διαχειρίζεται τις ημερομηνίες / ημέρες με μια λίγο διαφορετική προσέγγιση. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο . Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Συνεχόμενες ημέρες εργασίας. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 17-11-16 15:38 |
[ Ερωτήματα ] Αντιστοίχιση πεδίων και τσεκάρισμα | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 16-10-15 20:47 |
[Γενικά] Υπολογισμός Ημερομισθιων σε συγκεκριμένες ημέρες | Dolenhil | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 14-03-15 10:59 |
[Συναρτήσεις] Αντιστοίχιση περιγραφής με κωδικό. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-07-11 21:27 |
[Γενικά] Αντιστοίχιση κελιών | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-08-10 17:26 |
Η ώρα είναι 23:24.