Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μεταβαλλόμενο διάγραμμα.
Παρακαλώ αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος, Εχω έναν πίνακα από αριθμούς και θέλω να τον μετατρέψω σε γράφημα με μπάρες, γραμμές ή οτιδήποτε άλλο αλλά το γράφημα να ενημερώνεται αυτόματα και μέχρι εκεί που υπάρχουν τιμές. Για να γίνω πιο κατανοητός, θέλω όταν προσθέτω νέες τιμές, να ενημερώνεται το γράφημα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 18-12-11 στις 15:07. Αιτία: add prefix |
| |||
| |||
Γιώργο στο πρδ που σου επισυνάπτω το γράφημα αντλεί περιεχόμενα από την περιοχή Β3 έως D12 .Συνεπώς νέες τιμές που θα ορίσεις σε αυτή την περιοχή θα εμφανιστούν στο διάγραμμα.Δεν ξέρω αν σε καλύπτει ή εννοείς κάτι αλλο. Φιλικά Τζίμης. |
|
Φίλε Γιώργο, καλώς όρισες στην παρέα μας. Η απάντηση στο ζητούμενό σου είναι η χρήση "δυναμικών" ονομάτων (χρήση της συνάρτησης OFFSET στον ορισμό του ονόματος) για τις τιμές των σειρών (SERIES) του διαγράμματος. Δες το παράδειγμα στην ενότητα Excel - Tips & Tricks http://www.ms-office.gr/forum/excel-tips-tricks/1013-diagramma-metablitoi-xronikoi-diastimatos.html (εδώ) Φιλικά Θανάσης |
|
Καλημέρα Γιώργο Ανεβάζω πρώτη φορά κάποιο πρότυπο και ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω Ρίξε μια ματιά και πιστεύω ότι σου λύνει το πρόβλημα σου με πολλούς τρόπους Στην διάθεσή σου για ότι άλλο χρειαστείς |
| |||
| |||
Σπύρο ,μήπως μπορείς να το ανεβάσεις και σε xls (2003) Ευχαριστώ |
|
ΤΖΙΜΗ Καλησπέρα Στο ανεβάζω σε xls |
|
Καλημέρα σε όλους και όλες. Δείτε και αυτό Δυναμικό Διάγραμμα μεταβλητών διαστάσεων στην ενότητα Excel - Tips & Tricks. Θανάσης. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με διάγραμμα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-02-14 12:52 |
[Γράφημα] Διάγραμμα με κουμπί επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-10-12 15:46 |
[Γράφημα] Δυναμικό Διάγραμμα μεταβλητών διαστάσεων. | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 18-12-11 14:56 |
[Γενικά] Δάνειο με μεταβαλλόμενο επιτόκιο | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 17-04-11 03:27 |
[Γράφημα] Διάγραμμα μεταβλητού χρονικού διαστήματος. | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 12-03-11 16:47 |
Η ώρα είναι 15:40.