Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση μοναδικών τιμών
Καλησπέρα στην παρέα! Στο επισυναπτόμενο αρχείο θέλω να αντιμετωπίσω το εξής πρόβλημα. Έχω σε ένα φύλλο μια κατάσταση με 10 ΑΦΜ. Σε άλλο φύλλο μια κατάσταση με 10 άλλα ΑΦΜ. Κάποια από αυτά είναι κοινά. Θέλω να απομονώσω, σε μια στήλη (στήλη 3), τα ΑΦΜ που ΔΕΝ είναι κοινά. Βρήκα αυτό το post "http://www.ms-office.gr/forum/excel-...-se-stili.html" αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το zip του Τάσου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Φώτη πράγματι το αρχείο του Τάσου, δεν μου ανοίγει ούτε εμένα και δεν θυμάμαι καθόλου το περιεχόμενό του. Σίγουρα ο Τάσος θα το δεί και θα μας πεί. Όμως το θέμα σου είναι ίδιο με αυτό που είχαμε προχθές και χθές και θα το βρείς εδώ. http://www.ms-office.gr/forum/excel-...kis-timis.html Σου έφτιαξα και ένα δείγμα, χρησιμοποιώντας την συνάρτηση που πρότεινε ο Μανώλης σε αυτό το θέμα. Κοίτα το λίγο και θα βρείς 2 ακόμα προτάσεις. Του Θανάση και δική μου. Τα λέμε. Υ.Γ Στην μία περίπτωση ζητάμε τα κοινά, στην άλλη τα μη κοινά. Ίδια λογική. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lefteris : 03-11-11 στις 09:13. Αιτία: Υστερόγραφο. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Το αρχείο του θέματος http://www.ms-office.gr/forum/excel-erotiseis-apantiseis/679-katametrisi-monadikon-timon-se-stili.html, λόγω λάθος χειρισμού (από πλευράς μου) είχε διαγραφεί τον Αύγουστο του 2010 και έκτοτε δεν ήταν δυνατή η λήψη του. Το πρόβλημα διορθώθηκε και το αρχείο XLCountUniqueNames.zip είναι και πάλι προσβάσιμο. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |
Παράθεση:
(όπως αυτοί που απαντούν αφιερώνουν τον χρόνο τους έτσι και αυτοί που ρωτούν πρέπει να αφιερώνουν χρόνο για να δίνουν ακριβή παραδείγματα) Τέλος πάντων δες στο συνημμένο 3 λύσεις που νομίζω ότι απαντούν στο ζητούμενό σου. Πες μας τι έκανες και αν τα κατάφερες Φιλικά Θανάσης |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα του forum! Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ένα μεγαλύτερο συγνώμη για την προχειρότητα της ερώτησης μου. Υπόσχομαι να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Έχω επισυνάψει ένα καινούριο αρχείο με το οποίο πιστευώ ότι είναι πιο σαφές το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Έχω δώσει λύση αλλά δεν είναι καθόλου επαγγελματική. Ελπίζω να βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με το θέμα. Φίλε Λευτέρη, εφάρμοσα την προτεινόμενη λύση αλλά από ότι είδα το αποτέλεσμα εξαρτάται από την σειρά των δεδομένων. Η λύση 3 του Φίλου Θανάση είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω. Υ.Γ. Φίλε Τάσο μπόρεσα να κατεβάσω το αρχείο. Σε ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Φώτη, μας μπέρδεψες φίλε μου(και δεν το συνήθίζεις). Έχει απόλυτο δίκιο ο Θανάσης που σε "μάλωσε" Χρησιμοποιώντας την ίδια λογική(μετατρέποντας και λίγο τον τύπο, για να γίνει και λίγο όμορφο), στο Φύλλο "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ",στην στήλη Α, παίρνεις το αποτέλεσμά σου, χωρίς κάν Βοηθητική Στήλη. Ελπίζω, τώρα να "πιάσαμε" το ζητούμενο. Γιά ότι χρειαστείς, μην διστάσεις να ρωτήσεις ξανά. |
|
Καλημέρα σας. Δείτε την προταασή μου για το ζητούμενο στο συνημμένο. (χρήση τύπου πίνακα "array formula") Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για απαλοιφή των τιμών από μια λίστα όταν οι τιμές αυτές υπάρχουν σε μιά άλλη λίστα, πράγμα που είναι διαφορετικό από μοναδικές τιμές ανάμεσα σε δύο λίστες που υπέθεσα στην αρχή. Θανάσης |
| |||
| |||
Καλησπέρα! Φίλε Λευτέρη η λύση σου δούλεψε και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Φίλε Θανάση δεν έχω δει την δική σου πρόταση γιατί θέλω να της αφιερώσω τον χρόνο που της αξίζει. Σε ευχαριστώ και σένα. Όσο για το τι κατάλαβες ή όχι το αρχικό ερώτημα δεν σε βοήθησε καθότι ήτο ασυνάρτητο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μη εμφάνιση τιμών με κριτήριο σε φόρμα | George Nestor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-05-15 13:20 |
[Συναρτήσεις] Πλήθος μοναδικών ημερομηνιών στο Excel | serafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-02-14 09:33 |
[ Ερωτήματα ] Εύρεση μοναδικών εγγραφών | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-07-12 00:52 |
Εμφάνιση τιμών σε μια στήλη | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 01:11 |
Εμφάνιση πολλαπλών τιμών σε λίστα | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-10 11:13 |
Η ώρα είναι 21:32.