Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Θανάση Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Πιστεύω να μην σε απογοήτευσα φίλε Θανάση. Αλλά θα ήθελα να μου προτείνατε και μια πιο σύντομη ή άλλη εκδοχή για να μαθαίνω. Σας ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 30-10-11 στις 22:38. |
|
Τι θα γίνει όταν στη στήλη D έχεις δύο γραμμές με την ίδια ημερομηνία Γιατί νέα στήλη AL Τί δείχνει αυτή η στήλη. Νομίζω ότι είναι εύλογα ερωτήματα που θα έπρεπε να είχες θέσει στον εαυτό σου μόνος σου. Πρέπει να ομολογήσω .ομως ότι είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να προσπαθείς να κάτι μόνος σου. Ένα μπράβο λοιπόν για την προσπάθεια. . |
| ||||
| ||||
Φίλοι μου γειά σας. Φίλε Θανάση γειά σου. Παράθεση:
Παράθεση:
Μάλιστα στην προηγούμενη απάντησή μου είχα γράψει : Παράθεση:
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 30-10-11 στις 22:27. Αιτία: Αφαίρεση συνημμένου λόγω ύπαρξης ευαίσθητων δεδομένων. |
| ||||
| ||||
Φίλε Χρήστο, αναγκαστήκαμε να αφαιρέσουμε το συνημμένο σου από το μήνυμα επειδή περιείχε πάρα πολύ ευαίσθητα δεδομένα! Φρόντισε τα συνημμένα σου να μην περιέχουν ονόματα και γενικότερα ευαίσθητα δεδομένα (ειδικά στον τομέα που ασχολείσαι) για να προστατέψεις τα πρόσωπα που αναφέρονται στο αρχείο αλλά και τον εαυτό σου. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Φίλε Τάσο γειά σου. Έχεις δίκαιο για το συνημμένο, αλλά πίστευα ότι έχω σβήσει τα στοιχεία, αλλά όπως είδα δεν τα είχα. Επειδή μπορεί να χρησιμεύσει σε άλλους φίλους του forum, ανεβάζω το συνημμένο αλλά χωρίς τα στοιχεία. Σε ευχαριστώ που με προφυλάσσεις από κακοτοπιές. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να το ξανατοποθετήσεις το συνημμένο. |
|
Χρήστο, Εγώ θα πρότεινα να το κλείσουμε το θέμα αφού 1) βρήκες την λύση όπως είπες, 2) δεν έχει πλέον καμμιά σχέση με το αρχικό ερώτημα και τον τίτλο του θέματος, και 3) μπλέκεις νέες στήλες και συναρτήσεις για να κάνεις άλλα πράγματα που ίσως χρειάζονται μεν στην εφαρμογή σου, αλλά μάλλον δεν κάνουν αυτό που φαντάζομαι ότι θα ήθελες. (αναφέρομαι στην αρίθμηση α/α ανά έτος στήλη Α). Τώρα για τον "σύντομο τρόπο" (για εκπαιδευτικούς σκοπούς) εγώ απλά θα χρησιμοποιούσα σε μια στήλη τον τύπο =IF(AND(G12<>"";AF12="");G12+ROW()*10^-3;"") δηλαδή να αληθεύουν 2 συνθήκες ταυτόχρονα (συνάρτηση AND) και σε μια δεύτερη στήλη θα απαριθμούσα τα αποτελέσματα αυτά με την RANK Ελπίζω να ήμουν κατανοητός Θανάσης |
| |||
| |||
Φίλοι του FOURM Καλημέρα και καλό Μήνα. Φίλε Θανάση πάντα εύστοχος. Ναι η συνάρτηση που μου έστειλες Παράθεση:
Θα την έχω υπ' όψιν μου για μελλοντική χρήση και φυσικά και για τώρα. Οι χρόνοι που αφιερώνετε για να μας βοηθάτε σίγουρα μας εκπαιδεύετε και καθένας που εκπαιδεύετε έχει ανοικτό μέλλον και ορίζοντα. Γι' αυτό και εγώ αν μερικές φορές σας αναφέρω να μου δείξετε τον δρόμο, αυτό εννοώ να με εκπαιδεύσετε. Σας ευχαριστώ και φυσικά να ξέρετε θα σας χρειαστώ και στο μέλλον (πολύ σύντομα). Σας ευχαριστώ πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Φόρμα και μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | ΣΩΤΗΡΗΣ1986 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-01-17 14:21 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων από ένα φύλλο σε άλλο με προϋποθέσεις | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-01-17 22:33 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 12:43 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 14:17 |
[Excel07] Με ένα πάτημα μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-07-13 23:36 |
Η ώρα είναι 18:52.