Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ΑΘΡΟΙΣΗ ΣΤΟ EXCEL
Γεια σε όλους σας Θα ήθελα μια βοήθεια ως προς την άθροιση στο excel. Όταν κάνω πολλούς πολλαπλασιασμούς τότε στο συνολικό αποτέλεσμα έχω μια μικρή απόκλιση με το κομπιουτεράκι. Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να μην έχω αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Γωργο αυτό γίνεται γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο 2 δεκαδικά αλλα περισότερα. Αυτο θα το δεις εαν κάνεις μορφοποίηση κελιών νε περισσοτερα δεκαδικά απο 2. Για να σου βγάζει το αποτέλεσμα οπως στο κομπιουταράκι θα πρέπει να κάνεις στρογγυλοποίηση Δοκίμασε να βάλεις στo Ε1 το =ROUND((C1*D1);2) φιλικα Μανώλης |
| |||
| |||
καλησπέρα Μανώλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ μου έλυσες τα χέρια. Καλό απόγευμα σε όλους σας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Άθροιση ποσότητας ανά κωδικό. | nikosjc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-04-14 14:36 |
[ Συναρτήσεις ] ΑΘΡΟΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-11 16:58 |
[Γενικά] Ευρεση και αθροιση δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-05-11 18:05 |
[Γενικά] αθροιση | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 11-01-11 06:17 |
[Συναρτήσεις] Άθροιση υπό όρους | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 33 | 25-12-10 00:31 |
Η ώρα είναι 07:44.