Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Βελτιστοποίηση εφαρμογής.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-09-11, 13:59
Το avatar του χρήστη gr8styl
Super Moderator
Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
Προεπιλογή

Φίλε Χρήστο καλημέρα και από μένα.

Αν μου επιτρέπεις κάποιες παρατηρήσεις/προτάσεις.

Στο φύλλο CAT1 είναι λάθος να καταχωρείς την ποσότητα με τον τύπο =DATA!C5
Δηλαδή η ποσότητα δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη του είδους και δεν υπάρχει τίποτα που να σου εξασφαλίζει την αντιστοίχιση των γραμμών του CAT1 με τις γραμμές του DATA

Εγώ θα σου πρότεινα τον τύπο =INDEX(DATA!B:B;MATCH($A1;DATA!$A:$A;0)) για τις στήλες B και C του φύλλου CAT1. ( τον βάζουμε στο Β1 και τον αντιγράφουμε όσο χρειαστεί)

Επίσης για το φύλλο REQ
ο τύπος =IF($D7=0;" ";INDEX(CAT!$C:$C;MATCH($D7;CAT!$A:$A;0))) στη στήλη E και
ο τύπος =IF($D7=0;" ";INDEX(CAT1!$C:$C;MATCH($D7;CAT1!$A:$A;0))) στη στήλη F νομίζω ότι θα είναι καλύτερα.

Θανάσης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-11, 18:44
Όνομα: ΧΡΗΣΤΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: αγια παρασκευη
Προεπιλογή

Kαλησπέρα !

Φίλε θανάση σ' ευχαριστώ για τις επικοδομητικές παρατηρήσεις σου θα τις υιοθετήσω και θα επανέλθω.Σίγουρα δεν είναι ορθό με μια απλη σύνδεση φύλλων να ενημερώνεις μια λίστα όμως
μέσα απο τα λάθη μας μαθαίνουμε ειδικά εγω που ανακάλυψα το excel τα τελεύταια χρόνια. Επίπροσθέτα είναι ντροπή να απευθύνεσαι σε ανθρώπους εδω μέσα για να σε βοηθήσουν χωρίς να παρουσιάσεις και εσυ κατι .
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ smasak Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 07-07-15 16:16
Βελτιστοποίηση Query σε Access 2007 Dafnh0106 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 07-03-13 09:43
Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access parara Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 24-01-13 22:05
Ιδιότητες εκκίνησης εφαρμογής comsup Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 09-11-11 12:08
Ολοκληρωση εφαρμογης...και τωρα? deppy Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 22-06-10 11:48

Η ώρα είναι 12:18.