Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]()
Φίλε Χρήστο καλημέρα και από μένα. Αν μου επιτρέπεις κάποιες παρατηρήσεις/προτάσεις. Στο φύλλο CAT1 είναι λάθος να καταχωρείς την ποσότητα με τον τύπο =DATA!C5 Δηλαδή η ποσότητα δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη του είδους και δεν υπάρχει τίποτα που να σου εξασφαλίζει την αντιστοίχιση των γραμμών του CAT1 με τις γραμμές του DATA Εγώ θα σου πρότεινα τον τύπο =INDEX(DATA!B:B;MATCH($A1;DATA!$A:$A;0)) για τις στήλες B και C του φύλλου CAT1. ( τον βάζουμε στο Β1 και τον αντιγράφουμε όσο χρειαστεί) Επίσης για το φύλλο REQ ο τύπος =IF($D7=0;" ";INDEX(CAT!$C:$C;MATCH($D7;CAT!$A:$A;0))) στη στήλη E και ο τύπος =IF($D7=0;" ";INDEX(CAT1!$C:$C;MATCH($D7;CAT1!$A:$A;0))) στη στήλη F νομίζω ότι θα είναι καλύτερα. Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Kαλησπέρα ! Φίλε θανάση σ' ευχαριστώ για τις επικοδομητικές παρατηρήσεις σου θα τις υιοθετήσω και θα επανέλθω.Σίγουρα δεν είναι ορθό με μια απλη σύνδεση φύλλων να ενημερώνεις μια λίστα όμως μέσα απο τα λάθη μας μαθαίνουμε ειδικά εγω που ανακάλυψα το excel τα τελεύταια χρόνια. Επίπροσθέτα είναι ντροπή να απευθύνεσαι σε ανθρώπους εδω μέσα για να σε βοηθήσουν χωρίς να παρουσιάσεις και εσυ κατι . |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-07-15 16:16 |
Βελτιστοποίηση Query σε Access 2007 | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-03-13 09:43 |
Αναβάθμιση εφαρμογής σε Access | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-01-13 22:05 |
Ιδιότητες εκκίνησης εφαρμογής | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-11-11 12:08 |
Ολοκληρωση εφαρμογης...και τωρα? | deppy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-06-10 11:48 |
Η ώρα είναι 12:18.