Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εισαγωγή εικόνας & εξαγωγή σε html
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ , Θα ήθελα να ρωτησω καταρχάς αν και κατα πόσο είναι εύκολο να κάνω το εξής ..... Εχω έναν πίνακα με 3 στήλες 1η στήλη --> α/α 2η στηλη --> Θέλω να μου βάζει μια εικόνα 3η στήλη --> όνομα αρχείου χωρίς επέκταση Θέλω βάζωντας το όνομα του αρχείου στην 3η στήλη , να πηγαίνει σε συγκεκριμένο φάκελο και να διαβάζει το αρχείο με το ίδιο όνομα και με επέκταση jpg ή bmp ή κάποιας εικόνας , αυτο και η διαδρομή να είναι στάνταρ δεν με πειράζει. Το 2ο θέμα μου είναι , θέλω να φτιάξω έναν πίνακα , που να μπορώ να τον αλλάζω , να τον ανεβάζω στο ιντερνετ και απο εκεί να προβάλω τον πίνακα στο html αρχείο μου ... Επίσης αν δεν είναι δυνατό να γίνει κάποιο απο τα παραπάνω , μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο ή πιο ευκολο να φτιάξω για να δώσω λύση στα θέματα παραπάνω :) Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια εκ των προτέρων γιατί απο αρκετά θέματα του φόρουμ έχω ήδη βοηθηθεί ήδη !!! Χρυσόστομος |
| |||
| |||
Χρυσόστομε καλημέρα. Σου προτείνω να ρίξεις μιά ματιά στη σελίδα 7 του EXCEL-Ερωτήσεις-Απαντήσεις, σε ένα αρχείο του Τάσου με τίτλο pictures, στο θέμα Υπερσύνδεση και Αντιγραφή. Νομίζω είναι υποδειγματικό. Ακόμη ρίξε στην ίδια σελίδα μιά ματιά στα θέματα της Μάρως με τίτλο Υπερσύδενση 1 & 2. |
| |||
| |||
Σ' ευχαριστώ πολύ Λευτέρη !!! Να ρωτήσω κάτι ακόμα ..... Το pictures είναι ακριβώς αυτό που ήθελα , απλά αν γινότανε στην στήλη D , μπορεί να μου ανοίγει και την φωτογραφία ??? |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Χρυσόστομε, τι μέγεθος έχουν οι εικόνες σου; Σημαντικό: Μήπως πρόκειται για 50 - 100 εικονίδια που επαναλαμβάνονται και εμφανίζονται αναλόγως το περιεχόμενο κάποιας άλλης στήλης (πχ. σημαίες χωρών); Αν είναι έτσι, τότε διαφοροποιείται η λύση και το MyPictures.xls μάλλον δεν θα σου χρησιμεύσει. Θα μας βοηθούσε αν μας επισύναπτες ένα αρχείο όπου θα φαίνεται το ακριβές αποτέλεσμα. Ακόμα μπορείς να μας υποδείξεις κάποιο Link όπου υπάρχει ο πίνακας ή περιοχή φύλλου στο Web; Περιμένουμε νέα σου! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 23-08-11 στις 20:31. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Εκτύπωση εικόνας | Γιάννης Αγγέλης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-02-15 17:14 |
[VBA] Εισαγωγή εικόνας και προσαρμογή της | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-01-15 17:39 |
[Excel07] Save full html Page | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-12-14 02:52 |
[ Εκθέσεις ] Εισαγωγή εικόνας και εκτύπωση κάθε εγγραφής ξεχωριστά | elepap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-07-12 21:16 |
Η ώρα είναι 20:14.