Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
XLS TO DOS DOCUMENT
Καλησπέρα , το πρόβλημα μου είναι το εξής : Εχω ένα φύλλο εργασίας με 5 στήλες που έχει καταχωρημένα στοιχεία και θέλω αυτον τον πίνακα να τον τυπώσω σε matrix εκτυπωτή σαν να το εκτύπωνα απο DOS , δηλαδή σαν απλό αρχείο κειμένου , αλλα χωρίς να χάσω τις στήλες κλπ κλπ ..... Γίνεται ??? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ???? Ευχαριστώ πολύ !!!! |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρυσόστομε, δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα το ζητούμενο. Αν θέλεις να εκτυπώσεις το φύλλο εργασίας στον εκτυπωτή ακίδων (dot matrix) θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία: 1. Κλικ στο κουμπί του office (το στρογγυλό πάνω αριστερά στο excel 2007). 2. Εστίαση στο Εκτύπωση > και κλικ στο Εκτύπωση, στο πλαίσιο διαλόγου που ανοίγει. 3. Επιλογή του εκτυπωτή matrix στο πτυσσόμενο πλαίσιο όνομα, του πλαισίου διαλόγου εκτύπωση, που ανοίγει. 4. Κλικ στο OK. Αν θέλεις κάτι άλλο θα πρέπει να το διευκρινίσεις καλύτερα. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ να' σαι καλά για την απάντηση σου , αλλα δεν είναι αυτό που θελω. Βασικά , έχω έναν πίνακα σε excel. Θέλω να το αποθηκεύσω σε text μορφή dos και να το εκτυπώσω μέσα απο dos σε matrix εκτυπωτή και όχι μέσα απο το excel σε graphic mode !!!! |
| |||
| |||
Καλημέρα στην παρέα Χρυσόστομε, θα μπορούσες να δοκιμάσεις το εξής: 1. Κλικ στο κουπί του office 2. Αποθήκευση ως > Άλλες μορφές. 3. Στο παράθυρο «Αποθήκευση ως» πάτησε το βέλος στο πτυσσόμενο πλαίσιο «Αποθήκευση ως τύπου». Υπάρχουν πολλές μορφές αρχείων. Ίσως κάποια μορφή (κυρίως *.txt) να λύνει το πρόβλημα. Περιμένουμε νέα σου. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Γιώργο σε ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ για την απάντηση σου , αλλα και πάλι δεν βρήκα κάτι που να μπορούσε να με βοηθήσει ... Θα δοκιμάσω να το τυπώσω μέσα απο τα windows απο το excel στον matrix και θα δουμε αν θα το δεχτούν. Και πάλι ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια σου !!! |
|
Καλησπέρα σε όλους. Φίλε Χρυσόστομε, Δοκίμασε 1) να εισάγεις μια κενή στήλη ανάμεσα σε κάθε μιά από τις 5 στήλες σου και 2) να κάνεις "Save as ..." "Formated Text (Space delimited) (*.prn)" 3) Άνοιξε το .prn που μόλις δημιούργησες με Notepad και νομίζω ότι έχεις το ζητούμενο. Πες μας αν έγινε. Θανάσης ΥΓ. οι οδηγίες αφορούν Αγγλικό Excel 2003 αλλά πιστεύω ότι θα τη βρείς την άκρη. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Access Document Viewer | Ms-Office-Development Team | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-11-09 14:36 |
Access Document Viewer | Tassos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-07-09 18:00 |
Η ώρα είναι 06:36.