Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
Εγώ ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τα καλά σου λόγια. Θανάσης |
| |||
| |||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ !! ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ( με επικυρωση ) ΜΕ 100 ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ, ΘΕΛΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ. παραδειγμα:ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ Κ ή το ΚΑ να ανοιγουν ολα τα ονοματα απο Κ, και πως θα το προσαρμωσω στη λιστα.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 09-11-16 στις 14:53. |
|
Καλημέρα Κωστή καλώς ήλθες στο ms-office.gr. Βλέπω στο profile σου, ότι χρησιμοποιείς office 2000. Αν είναι σφάλμα διόρθωσέ το. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, οι πιθανές λύσεις που θα πάρεις στα προβλήματά σου, ίσως είναι ασύμβατες με την εφαρμογή που χρησιμοποιείς... Σε κάθε περίπτωση, ενημέρωσέ μας και αν έχεις κάποιες ερωτήσεις, που θέλεις να απαντηθούν, άνοιξε νέο θέμα... |
| |||
| |||
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ..ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,,ΤΟ office 2003 χρησιμοποιω... τωρα αυτο που θελω..<<ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ( με επικυρωση ) ΜΕ 100 ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ, ΘΕΛΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ. παραδειγμα:ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ Κ , να ανοιγουν ολα τα ονοματα απο Κ, και πως θα το προσαρμωσω στη λιστα.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! >>
|
Ετικέτες |
category, dynamic names, index, match, subcategory, αποθήκη, συναρτήσεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αυτόματη συμπλήρωση λίστας. | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-11-16 20:43 |
Αλφαβητική ταξινόμηση, αναπτυσσόμενης λίστας. | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 22-09-15 22:52 |
[Γενικά] Αύξηση Λίστας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 24-05-15 14:32 |
[Συναρτήσεις] Επικύρωση δεδομένων και επιλογή λίστας | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 15-01-13 04:24 |
[Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-05-12 16:53 |
Η ώρα είναι 20:50.