Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] ...Επιλογή αναπτυσσόμενης λίστας......

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-05-11, 18:46
Lefteris
Guest

Προεπιλογή Λίγη βοήθεια;;

Καλησπέρα σε όλους!

Φίλε Θανάση, μία μικρή βοήθεια
Διαμόρφωσα το δικό σου, σε τρία φύλλα, στις αντίστοιχες στήλες που είχε η δική μου δομή--ΚΟΠΗ-ΑΠΟΘΗΚΗ-ΑΓΟΡΕΣ, και εκτός απο μία ερώτηση στο φύλλο ΑΠΟΘΗΚΗ, δουλεύει άψογα!
Στο δικό μου έχω ένα θεματάκι στο φύλλο ΚΟΠΗ, με την επικύρωση από την Λίστα με τους τύπους με τα ονόματα ΥΦΑΣΜΑΤΑ & ΤΟΠΙΑΥΦΑΣΜΑΤΑ.
Έχοντας επιλέξει το Κ11, έχω ορίσει τα ονόματα, ΥΦΑΣΜΑΤΑ(CATEGORY) και ΤΟΠΙΑΥΦΑΣΜΑΤΑ(subCategory), με τους τύπους, που μου είπες και θεωρώ πώς τους έχω γράψει σωστά..
Όταν όμως πάω να κάνω επικύρωση από την λίστα με αυτά τα ονόματα στο Β11 & STO Κ11, τότε βγαίνει το μήνυμα"Τα αρχείο προέλευσης καταλήγει σε εσφαλμένο αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή! Θέλετε να συνεχίσετε;" Τί κάνω λάθος;;;;;;;;....Δεν καταλαβαίνω

Περιμένοντας

Φιλικά Λευτέρης.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls VariableValidation_example_ΤΕΛΙΚΟ).xls (61,5 KB, 64 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: zip Αντίγραφο από test υφάσματα310511.zip (150,0 KB, 22 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-11, 20:24
Το avatar του χρήστη gr8styl
Super Moderator
Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
Προεπιλογή

Καλησπέρα στην παρέα
Φίλε Λευτέρη,
Δεν κοίταξα σε λεπτομέρεια το αρχείο σου απλά είπα να σου απαντήσω στα δύο ερωτήματα που έβαλες.
1) σε σχέση με το 5 αντι για 3, το 5 είναι σωστό
=IF(LEFT(ΑΓΟΡΕΣ!C1;5)="ΤΟΠΙ_";ΑΓΟΡΕ Σ!C1;"")
Η συνάρτηση αυτή ελέγχει τα 5 αριστερά (LEFT) γράμματα του ΑΓΟΡΕΣ!C1 αν είναι "ΤΟΠΙ_"
Το 5 προκύπτει από το μήκος του "ΤΟΠΙ_"
Εγώ είχα χρησιμοποιήσει SC_ αντι για τόπι όπου τα γράμματα που έπρεπε να συγκρίνω ήταν 3.

2) Σε σχέση με την προειδοποίηση "Τα αρχείο προέλευσης καταλήγει σε εσφαλμένο αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή! Θέλετε να συνεχίσετε;" δεν κάνεις κανένα λάθος. Είναι επόμενο να καταλήγει σε λάθος "...αυτή τη στιγμή..." αφού το αντίστοιχο κελί της στήλης Β που έχει το είδος υφάσματος είναι κενό.
Πατάς "Ναι" λοιπόν και όλα καλά θα λέγαμε.

Δεν είναι όμως όλα καλά γιατί το φύλλο σου αποθήκη δεν είναι "ΑΠΟΘΗΚΗ" αλλά "ΑΠΟΘΗΚΗ " δηλαδή έχει ένα κενό στο τέλος.
Μετονόμασε λοιπόν το φύλλο ΑΠΟΘΗΚΗ σωστά και ξαναέλεγξε/ξαναόρισε αν χρειάζεται τα ονόματα που το χρησιμοποιούν.

Πες μας αν έγινε.
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-11, 16:39
Super Moderator

Προεπιλογή

Φίλε Λευτέρη,
κοιτάζοντας το φύλλο σου διαπίστωσα εκτός των προηγούμενων,
1) ότι σου λείπουν οι κρυμμένες στήλες L και M στο φύλλο ΚΟΠΕΣ που παίζουν σημαντικότατο ρόλο για τους υπολογισμούς στο Αποθήκη.
2) θα πρέπει να απαγορευτεί η χρήση του ίδιου ονόματος για το είδος του υφάσματος στο φύλλο Αγορές, και όπως έχω ήδη πει να συμπεριληφθούν τα χαρακτηριστικά του κάθε υφάσματος στο φύλλο ΑΓΟΡΕΣ

Αυτά προς το παρόν.

Φιλικά
Θανάσης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-11, 18:48
Lefteris
Guest

Thumbs up Έγινε...!

Καλησπέρα σέ όλους!
Φίλε Θανάση έγινε!!!
Ακολουθώντας όμως πιστά τις οδηγίες σου. Ήταν 2-3 πράγματα πού είχα κάνει λάθος. 1)Αυτό με την ΑΠΟΘΗΚΗ. που μου είπες, μετά ξανά ορισμός των ονομάτων και τέλος οι στήλες που είχα ξεχάσει να βάλω(τις βοηθητικές) και ξαναορισμός τύπων και ονομάτων..
Αυτή τη στιγμή τό έχω δοκιμάσει πολλές φορές και δουλεύει κανονικά, στην έκδοση test..
Να ρωτήσω όμως θέλω το εξής: Στην αποθήκη(απο όπου παίρνω στοιχεία και για την ΚΟΠΗ, αποθηκεύονται τα τ'οπια ανάλογα με την αγορά τους(Κάθε τόπι απο κάθε είδος υφάσματος έχει ένα μοναδικό όνομα!) Σωστά; Έτσι λοιπόν κάθε φορά που κόβουμε ένα τόπι, αυτό αφαιρείται απο το ανάλογο κελί στην αποθήκη. Όταν ξανααγοράσουμε ίδιο ύφασμα, η αποθήκη ενημερώνεται σε άλλη σειρά και έτσι φαίνεται το ίδιο ύφασμα σε δύο ή και περισσότερες σειρές, ΑΣΧΕΤΑ, αν η μία σειρά έχει εξαντληθεί ή όχι Μέ αυτό δημιουργείται μία απίστευτη σειρά από Ν/Α, στην στήλη υφάσματα της αποθήκης(πού δυσκολεύει και στην ΚΟΠΗ, κατά την διαδικασία επιλογής υφάσματος) και γεμίζει και ατέλειωτες στήλες(τόπια) με 0, που πιάνουν πολύ χώρο και κάνουν αργό το πρόγραμμα. Δέν ξέρω αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου.
2) Σύμφωνα και με την παρότρυνσή σου(μού άρεσε η σκέψη), πρόσθεσα και ένα φύλλο με παραγγελίες. Εκεί η επόμενη σκέψη είναι να καταχωρούνται τα στοιχεία και μετά σε διπλανές στήλες προεπιλεγμένες να μεταφέρονται τα στοιχεία σε προορισμένα κελιά και να πατάς απλά εκτύπωση..Η σκέψη ήταν ότι εύκολα θα μπορούσα να το κάνω με VLLOKUP ή με INDEX & MATCH..Αλλά...ατύχησα...Καμμιά ιδέα γιατί δεν μου δουλεύει αυτό;;(Νομίζω πως το έργο θα το πώ"Διαχείριση Υφασμάτων". ΑΝ κάνουμε και αυτό θα το πούμε "Ολοκληρωμένη Διαχείριση Υφασμάτων¨"(Μετά θα πάω στη διαχείριση των προιόντων που δημιουργούνται μετά την KOΠH)

Τώρα δουλεύω στο να προσαρμόσω το χρονόμετρο στο φύλλο ΚΟΠΗ.
Για μιά ακόμη φορά σε ευχαριστώ πολύ για όλα
Περιμένω νέα σου
Φιλικά Λευτέρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.xls (20,0 KB, 52 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-06-11, 19:56
Super Moderator

Προεπιλογή

Φίλε Λευτέρη,
μας γυρνάς τα πάνω κάτω με τα νέα σου ζητούμενα.
Το είδος υφάσματος δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται στο φύλλο ΑΓΟΡΕΣ όπου τα τόπια αναπτύσσονται οριζόντια.
Αν δεν σου φτάνουν τα αρχικά 15 τόπια που είχες ορίσει ή θα πρέπει να επεκτείνεις προς τα δεξιά ή θα πρέπει να αλλάξεις την διάταξη των φύλλων ΑΓΟΡΕΣ και ΑΠΟΘΗΚΗ ώστε να έχουν μια στήλη για κάθε είδος υφάσματος οπότε τα τόπια θα αναπτύσσονται κατακόρυφα.
Όταν αγοράζεις νέο τόπι από κάποιο υπάρχον είδος υφάσματος θα πρέπει να εισάγεις το μήκος του στο αντίστοιχο πρώτο κενό κελί του φύλλου ΑΓΟΡΕΣ και όχι να δημιουργείς νέα εγγραφή με το ίδιο είδος υφάσματος.

Ξανασκέψου μήπως τα πράγματα θα ήταν απλούστερα ( εγώ λέω σαφώς ναι) αν είχες μια γραμμή για κάθε τόπι και όχι ομαδοποιημένα τα τόπια ανά ύφασμα που είχες ζητήσει από την αρχή.

Για να αποφύγεις τα μηδενικά θα μπορούσες να ταξινομείς αυτόματα σε φθίνουσα σειρά τα υπόλοιπα για κάθε τόπι και να προσαρμόσεις τις φόρμουλες να αγνοούν τα μηδενικά στην εμφανιζόμενη λίστα. Για "Αυτόματη ταξινόμηση με συναρτήσεις" δες το σχετικό θέμα στα Tricks & Tips.

Όλες αυτές οι αλλαγές βέβαια, είναι αρκετή δουλειά και απαιτούν χρόνο.
Το βασικό είναι η κατανόηση του μηχανισμού που νομίζω ότι την έχεις, άρα αρκεί να αφιερώσεις το χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές.

Το ζητούμενο σου με την εκτύπωση μου είναι πολύ μπερδεμένο.
Για μένα κάθε παραγγελία πρέπει να έχει ένα μοναδικό κωδικό και επιλέγοντας αυτό τον κωδικό και χρησιμοποιώντας τις index/match να κάνεις ανάκτηση των τιμών που χρειάζονται για κάθε κελί που θέλεις στο φύλλο που θα εκτυπώνεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι στο φύλλο παραγγελείες κάθε παραγγελία θα έχει ένα μοναδικό κωδικό.

Καλή συνέχεια.
Θανάσης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-11, 12:31
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους!

Φίλε Θανάση, δεν έιχα(ούτε φυσικά έχω), την παραμικρή διάθεση να αλλάξω τα ζητούμενα, ούτε να σας μπερδέψω.
Από το φύλλο ΑΓΟΡΕΣ, παίρνω και άλλα στοιχεία με απλό φίλτρο(Π.Χ πόσα μέτρα 'πόσα τόπια, αγοράζουμε ανά μήνα/ανά χρόνο, από κα΄θε ύφασμα, πόσα λεφτά δώσαμε, πόσα αγοράσαμε από τον ένα προμηθευτή, πόσα από τον άλλον κλπ, κλπ)Γιά αυτό σημαντικό κριτήριο είναι η ημερομηνία αγοράς του υφάσματος.Επίσης αρκετές φορές αγοράζουμε το ΙΔΙΟ ύφασμα απο διαφορετικούς προμηθευτές, οπότε ο προμηθευτής μπορεί να είναι το κριτήριο αναζήτησης. 'Αρα η αρχική λογική μου σε αυτό(που προφανώς-αν κρίνω απο την απάντησή σου-δεν την εξέφρασα σωστά), ήταν, όταν γίνεται νέα αγορά,να ενημερώνονται τα άδεια κελιά, απο το συγκεκριμμένο ύφασμα στην ΑΠΟΘΗΚΗ(άσχετα αν χρειαστει να προσθέσω και άλλα-αν δεν φτάνουν αυτά τα 15), μιάς και στη αποθήκη μας ενδιαφέρει να βλέπουμε πόσα τόπια(άρα και σύνολο πόσα μέτρα), έχουμε ανά πάσα στιγμή. Το πότε και απο ποιόν το αγοράσαμε, το βλέπουμε από τις ΑΓΟΡΕΣ.
Θα σκεφτώ αυτό που μου λές για τις στήλες αντί για γραμμές, αλλά 1) Σαν σκέψη μου φαίνεται πίο δύσκολη, γιτι θα γεμίσουμε στήλες(έχουμε πάνω απο 100 είδη υφασμάτων!!) και 2) Όπως σωστά επισήμανες, θα χρειαστεί πολύς χρόνος-που δεν τον έχω, αυτή την εποχή! Θα προσπαθήσω να κάνω τις ταξινομήσεις που μου λές για τα μηδενικά και μήπως καταφέρω απο τις φόρμουλες των λιστών να μήν φαίνονται τα μηδενικά(αν και το βλέπω χλωμό, επειδή δεν έχω πλήρως κατανοήσει την λογική τους) Φυσικά κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη!!
Γιά την εκτύπωση, απορώ γιατί είναι πολύ μπερδεμένο. Αυτά που μου λές τα έχει όλα. Η στήλη I, δίνει ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ κωδικό, γιά κάθε παραγγελία έτσι κι αλλιώς(συνδυασμόςΑ/Α παραγγελίας και ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ), και επιπλέον δημιουργώ και στην στήλη J, έναν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης κάθε φορά, ώστε να βρίσκει το σταθερό κελί V1, σημείο αναγνώρισης(στο παράδειγμα κελι J3) και να μου φέρνει το ζητούμενο(Στό παράδειγμα στο κελί Ρ5, θα έπρεπε να μου γράψει "ΚΑΠΟΙΟΣ".Σαν λογική είναι λάθος; Αν όχι, γιατί δεν μου δίνει αποτέλεσμα;
Και πάλι ευχαριστώ για την υπομονή σου και για τον χρόνο σου.

Φιλικά

Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-11, 18:09
Super Moderator

Προεπιλογή

Φίλε Λευτέρη,
από ότι καταλαβαίνω ενώ πρώτα η μονάδα σου ήταν το είδος του υφάσματος με το πολύ 15 τόπια, τώρα γίνεται το ένα τόπι και έτσι θα πρέπει να το χειριστείς, για να μπορείς αν υπολογίσεις και τα στοιχεία που αναφέρεις "πότε και από ποιόν αγοράσαμε" κλπ

Ξεχνάς λοιπόν τα όσα κάναμε μέχρι εδώ για να φτιάξουμε και να ομαδοποιήσουμε τις αγορές σε πίνακα δύο διαστάσεων, και φτιάχνεις ένα νέο φύλλο Αγορές με κάθε τόπι σε μια γραμμή. Δηλαδή κάθε γραμμή θα έχει Ημερομηνία, Ειδος υφάσματος, Προμηθευτή, Μήκος Φάρδος, κλπ. για ένα και μόνο τόπι.
Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσεις 3 τόπια από τον ίδιο προμηθευτή την ίδια ημερομηνία, θα πρέπει να συμπληρώσεις 3 γραμμές.
Το φύλλο Αποθήκη θα πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα και να χειρίζεται την νέα διάταξη του Αγορές. Αυτό θα γίνει ακολουθώντας την ίδια λογική ένα τόπι ανά γραμμή.

Όπως όμως έχω ήδη γράψει, "Όλες αυτές οι αλλαγές βέβαια, είναι αρκετή δουλειά και απαιτούν χρόνο"

Τώρα για την ερώτησή σου με την επιλογή του ΕΚΤΥΠ αν και διαφωνώ με την προσέγγιση,
Βάλε τον τύπο =INDEX($G:$G;MATCH($V$1;$J:$J;0)) στο Ρ5 και αντέγραψε στα υπόλοιπα κελιά αλλάζοντας το $G:$G στην αντίστοιχη κάθε φορά στήλη πχ σε $H:$H για την ημερομηνία παράδοσης στο Ρ7.

Θανάσης
ΥΓ. Η VLOOKUP είναι για ανεύρεση τιμών σε πίνακα με βάση την πρώτη αριστερή στήλη του πίνακα. Αν η αναφορά δεν είναι η πρώτη αριστερή στήλη τότε χρησιμοποιούμε τις INDEX(...;MATCH(...;...;0))
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-11, 18:34
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.

Για το πρώτο δεν μπορώ να πώ πως χάρηκα γιατί όπως ξέρεις καλύτερα από εμένα, αυτό είναι δουλειά ΠΟΛΛΩΝ ωρών, που θα πρέπει να Ξανακάνω...
Βασικά απαντάω για να σε ευχαριστήσω πολύ, μιάς και δεν έχω χρόνο απόψε να ξαναασχοληθώ με αυτό. Αύριο το πρωί πάλι....
Γιά την εκτύπωση...βλακεία μου ΟΚ! ..Μόνο πως είμαι πολύυυυ κουρασμένος αυτή την εποχή, με κάνει να νοιώθω λίγο καλύτερα...
Αλλά με την προσέγγιση, που διαφωνείς....με προβλημάτισες φίλε μου.. Οκ! δεν είμαι ειδικός,την δουλειά μου μάλλον την κάνω και με την συνάρτηση που μου είπες, αλλά.....,Γιατί;;

Φιλικά

Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-11, 21:20
Super Moderator

Προεπιλογή

Φίλε Λευτέρη,
για καθαρά ακαδημαϊκούς λόγους έφτιαξα το συνημμένο για "συμμαζεμένες" σύνθετες λίστες επικύρωσης και μια γραμμή ανά τόπι στις αγορές.
Νομίζω ότι αν το μελετήσεις θα την βρεις την άκρη ανάμεσα στους διάφορους χρήσιμους μηχανισμούς που χρησιμοποίησα. Είμαι σίγουρος ότι θα τους κατανοήσεις κιόλας.

Το έκανα βιαστικά επομένως υπάρχουν σίγουρα πολλές βελτιώσεις για όποιον θέλει να ασχοληθεί.

Το αν θα το αξιοποιήσεις στη δουλειά σου είναι δικό σου θέμα.

Για την εκτύπωση το ξαναείδα και τελικά δεν είναι κακή η ιδέα σου να σημαδεύεις με το ΕΚΤΥΠ. την εγγραφή που θέλεις να τυπώσεις. θα πρέπει όμως να μην ξεχνάς ότι αν υπάρχουν περισσότερες από μια γραμμές με ΕΚΤΥΠ. στον πίνακα, η πρώτη είναι αυτή που λαμβάνεται υπόψιν. Οι υπόλοιπες αγνοούνται.

Καλό Σαββατοκύριακο καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια.

Θανάσης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ComplexValidation_example_gr8styl.zip (44,1 KB, 78 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-11, 09:51
Lefteris
Guest

Προεπιλογή ...Διαφωνώ.....!

Καλημέρα σε όλους!

Φίλε Θανάση, επιτέλους μου έδωσες την ευκαιρία(μετά απο τόσες φορές, που έχουμε ανταλλάξει μηνύματα), να σε πιάσω λάθος και να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ, πώς λεχω δίκιο εγώ και όχι εσύ!!!!
Γράφεις στο Readme του συνημμένου σου: "Τέλος θέλω να σου πώ ότι το έφτιαξα για καθαρά ακαδημαϊκούς λόγους για να δείξω τις δυνατότητες του Excel." ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
Εσύ σίγουρα το έφτιαξες για αυτό, αλλά εγώ(και είμαι σίγουρος και όποιος άλλος ασχοληθεί να το ψάξει), βλέπω την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ενός ανθρώπου με άψογη γνώση του αντικειμένου και την τεράστια διάθεσή του να προσφέρει τις γνώσεις του σε όποιον έχει διάθεση να μαθαίνει! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,φοβερή δουλειά!
Ακόμη οφείλω να πώ, πως με τιμά ιδιαίτερα και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό, να διαβάζω από έναν άνθρωπο με τόσες μεγάλες γνώσεις του αντικειμένου, πώς"Νομίζω ότι αν το μελετήσεις θα την βρεις την άκρη ανάμεσα στους διάφορους χρήσιμους μηχανισμούς που χρησιμοποίησα. Είμαι σίγουρος ότι θα τους κατανοήσεις κιόλας." Εγώ εκείνο που μπορώ να πω, είναι πως
σχεδ'ον μισή ώρα έφαγα, ΜΟΝΟΝ για να δώ το έργο και τις συναρτήσεις που χρησιμοποιείς(κάποιες δεν τις ξέρω κάν(TRIM) και κάποιες δεν τις έχω δουλέψει ποτέ(LARGE κ.λ.π).., όμως θα το ψάξω σιγά-σιγά και με την βοήθειά σου, θα τη βρώ την άκρη(Kατά συνέπεια ΔΕΝ το κλείνουμε το θέμα!). Από αυτά που καταλαβαίνω, σε εμένα θα είναι πολύ χρήσιμο! Προτρέπω δε, όποιον φίλο διαβάσει αυτή την απάντηση, να διαθέσει ώρα και να ψάξει λίγο το έργο σου(ιδιαίτερα το φύλλο ΑΠΟΘΗΚΗ), για να τα δεί ΟΛΑ......

Τώρα να πώ, πως για την ΕΚΤΥΠ, δεν σε άκουσα(ατην πρώτη σου απάντηση) και το προχώρησα!
Τό έχω σχεδόν τελειώσει και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Παλεύω λίγο μόνον τη φόρμα εκτύπωσης, στην οποία βέβαια έχει ΟΛΑ τα στοιχεία, που χρειαζόμαστε και αυτό που άρεσε πολύ στους συνεργάτες μου, πού ει΄δαν το σχέδιο, είναι η εκτύπωση ημερομηνίας και ώρας της παραγγελίας,πού εκεί έχω αξιοποιήσει και για την ώρα και για την ημερομηνία το άρθρο του Τάσου στο TIME STAMP. Xαίρομαι που το εκτίμησες διαφορετικά στην δεύτερη απάντησή σου.

Τα λέμε σύντομα.

Φιλικά
Λευτέρης

Υ.Γ Δουλεύω και σήμερα...οπότε καλή Κυριακή!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Ετικέτες
category, dynamic names, index, match, subcategory, αποθήκη, συναρτήσεις

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Αυτόματη συμπλήρωση λίστας. George Nestor Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 14-11-16 20:43
Αλφαβητική ταξινόμηση, αναπτυσσόμενης λίστας. Spirosgr Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 22-09-15 22:52
[Γενικά] Αύξηση Λίστας xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 24-05-15 14:32
[Συναρτήσεις] Επικύρωση δεδομένων και επιλογή λίστας Γιώργος Κ. Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 15-01-13 04:24
[Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας labpanag Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 17-05-12 16:53

Η ώρα είναι 21:49.