Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σ' όλους. Η ερώτησή μου αφορά στη λίστα επικύρωσης. Είναι δυνατόν η λίστα τιμών προς επιλογή να βρίσκεται σ' ένα φύλλο και το πτυσσόμενο μενού να βρίσκεται σε άλλο; |
| |||
| |||
![]()
Ασφαλώς και γίνεται.Δες το παράδειγμα Φιλικά Τζίμης |
| |||
| |||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ, το έψαξα και το βρήκα :) Η λύση βρίσκεται στο να ονοματίσεις την λίστα έγκυρων τιμών.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 19-05-11 στις 23:15. |
|
![]()
Εγώ απλά θέλω να πω ότι θεωρείται "Best practice"* που λέμε σε άπταιστα ελληνικά το να Δημιουργούμε λίστες και ορίζουμε ονόματα για την σωστή αξιοποίηση του μηχανισμού της Επικύρωσης. Θανάσης. * "Βέλτιστη πρακτική" που λένε οι αλλοδαποί ![]() |
| |||
| |||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ Ισαάκ |
![]() |
Ετικέτες |
validation, επικύρωση |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φιλτραρισμένη Λίστα | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-06-14 00:10 |
[Γενικά] Δυναμικό μήνυμα επικύρωσης δεδομένων | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-07-13 08:52 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη ανανέωση γραφήματος μέσω επικύρωσης | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 10-07-12 13:59 |
[Γενικά] Τέχνασμα εξαρτημένης επικύρωσης. | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 24-11-10 03:07 |
[ Υποφόρμες ] Συνδυασμός πεδίων σε κανόνα επικύρωσης | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 22-06-10 07:27 |
Η ώρα είναι 06:28.