Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαίρεση αριθμού με λεπτά της ώρας.
Καλησπέρα σε όλους Λίγη βοήθεια σε ένα θεματάκι που προέκυψε στο project που δουλεύω. ΣΤΗΛΗ Α Β C D F ΑΡΧΗ ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑ 10:45 11:20 0:35 179 7364,57 ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ 179/35λεπτά = 5,114 τεμαχια/λεπτό Ti μορφοποίηση πρέπει να του δώσω για να καταλάβει πως στη στήλη Η, του ζητάω να μού βγάλει, πόσα τεμάχια βγήκαν ανά λεπτό, αφού άρχισε στις 10:45, τελείωσε στις 11:20 και παρήγαγαν 179 τεμάχια; Μπορεί να γίνει και χωρίς την στήλη C? Φιλικά Λευτέρης. |
|
Ο τύπος είναι: Τεμάχια/((Τελος-Αρχη)*24*60) το 24 είναι οι ώρες μιας ημέρας και το 60 είναι τα λεπτά που έχει η μια ώρα. Θανάσης |
| |||
| |||
To βρήκαμε...αλλιώς..
Καλημέρα σε όλους. Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ πολύ. Με βοήθησες πως να ψάξω. Ο σωστός τύπος είναι: Τεμάχια/((Τελος-Αρχη)/24/60)(δες το συνημμένο) το 24 είναι οι ώρες μιας ημέρας και το 60 είναι τα λεπτά που έχει η μια ώρα. Πάνω σε αυτό μία ερώτηση,άν ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος φίλος. Αντί να γράφουμε σε κάθε κελί την ώρα που θέλουμε, μήπως υπάρχει πιο εύκολος τρόπος;(π.χ με συνδυασμό όπως πατώντας Ctrl + ;(το πλήκτρο δίπλα από το ΛL), μας βγάζει το TODAY(Κελί Α10, στο συνημμένο) Φιλικά Λευτέρης Υ.Γ Συμφωνώ με την απάντηση που έδωσες στον Τάσο χθές. Δηλ. γερνάμε και ....ξεχνάμε και άν κρίνω από μένα,...το ψιλοχάνουμε κιόλας!! Για να καταλάβεις....παρόλο τα video..τις οδηγίες σου..και την προσπάθειά σου, ακόμα δεν κατάφερα να κάνω αντιγραφή του συγκεντρωτικού πίνακα που μου έδειξες... Γερνάω βλέπεις.............. |
| |
Παράθεση:
Ο τύπος που σου πρότεινα είναι ο σωστός απλά πρέπει να προσέξεις τις παρενθέσεις. ο τυπος Τεμάχια/((Τελος-Αρχη)/24/60) είναι λάθος οι σωστοί τύποι είναι Τεμάχια/((Τελος-Αρχη)*24*60) ή Τεμάχια/(Τελος-Αρχη)/24/60 Τώρα για την συντόμευση να γράφεις την ώρα ο συνδιασμός είναι Control + : (ανω-κάτω τελεία) δηλαδή [Ctrl]+[Shift]+; |
| |||
| |||
????????
Θανάση, φυσικά και δεν πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου. Έχεις δίκιο εσύ και είμαι λάθος εγώ.... Την πρόσεξα τώρα την διαφορά! Συγνώμη και σε ευχαριστώ πολύ και για αυτό και την ώρα που ζήτησα.. Φιλικά Λευτέρης Υ.Γ Αν σου γράφω ..τέτοια, καλά κάνεις να με χτυπάς με το σφυρί σου... |
Ετικέτες |
time, ώρες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαίρεση βάσης | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-14 23:41 |
[VBA] Διαίρεση εγγραφής | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 34 | 15-08-13 22:43 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη αύξηση τιμής αλλά... σε λεπτά της ώρας | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-12 23:09 |
[Γενικά] τροποποίηση ώρας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-06-11 12:04 |
[Γενικά] Μετατροπή ώρας | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-03-11 09:13 |
Η ώρα είναι 14:55.