Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Εύρεση γραμμών που λείπουν ....
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά Δεν ξέρω αν το πρόβλημά μου είναι κάτι το πολύ εύκολο αλλά θα ήθελα με τη βοήθειά σας να δω πώς μπορούμε να "πάρουμε" μία λίστα αριθμών από γραμμές που "λείπουν " ή δεν έχουν γραφτεί σε ένα πίνακα αριθμημένων επαφών από το 100 έως το ...άπειρο. Για να βοηθήσω παραθέτω ένα παράδειγμα , στο οποίο θέλω να δω ποιους αριθμούς έχω ξεχάσει ή δεν έχω γράψει (πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται είναι με κάποιο τρόπο να τσεκάρω όλη την στήλη με την αρίθμησή μου για να μου δώσει τα νούμερα που λείπουν από αυτή). Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Δημήτρη και χρόνια πολλά! Βασισμένος στην πρώτη στήλη του παραδείγματος σου που έχει αποθηκευμένους αριθμούς σαν κείμενο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα αρχεία που επισυνάπτω που πιστεύω ότι σε καλύπτουν. Λαμβάνοντας υπόψη το "άπειρο" που ανέφερες στο μήνυμα σου, δεν θα πρότεινα μια λύση με τύπους αφού έστω και για μερικές δεκάδες χιλιάδες δεδομένων θα υπάρξει πρόβλημα απόδοσης της εφαρμογής. Εκτός αυτού, αν τα νούμερα που χρησιμοποιούνται είναι μεγαλύτερα από το πλήθος των γραμμών του φύλλου πχ. μεγαλύτερα από 65.535 (οι εκδόσεις Excel πριν από την 2007 έχουν 65.536 γραμμές) , τότε η χρήση τύπων όπως παρουσιάζεται στο επισυναπτόμενο παράδειγμα δεν θα είναι εφικτή. Θα χρειαστεί διαφορετική προσέγγιση που πάλι όμως θα έχει προβλήματα απόδοσης. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 05-05-11 στις 11:34. |
| ||||
| ||||
Φίλε Τάσο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου ..Χρόνια Πολλά και για την ονομαστική σου εορτή ..
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αρίθμηση Φιλτραρισμένων Γραμμών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 18-10-15 19:46 |
[ Ερωτήματα ] Εκτύπωση γραμμών και στηλών | apal | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 06-06-15 18:00 |
[Γενικά] απόκρυψη γραμμών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-04-15 15:49 |
[ Πρόσθετα ] Απόκρυψη Γραμμών | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 22-01-12 13:38 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση φανερών γραμμών. | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-09-11 17:57 |
Η ώρα είναι 09:28.