Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Ναι Τζίμη, έχεις δίκιο! Δικό μου το λάθος. Άλλαξε τη γραμμή: If EndTime = 0 Then EndTime = Now + TimeSerial(0, 20, 0) με αυτήν: If EndTime = 0 Then EndTime = TimeSerial(0, 20, 0) Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Τάσο για μια άλλη φορά ζωγράφισες.Με βοήθησες πολύ για ένα θέμα που έχω δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια.Έχω ένα φύλλο με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και Σ-Λ. Τώρα με αυτό το τρόπο μπορώ να ορίσω και τον προβλεπόμενο χρόνο που κάποιος πρέπει να τις απαντήσει.Βέβαια όπως και σου έγραψα και προηγουμένως το χρονόμετρο σταματά με κάποια άλλη ενέργεια, πράγμα που σε κάποιον εξεταζόμενο θα του δίνεται επιπλέον χρόνος ή και σε τελική ανάλυση να παγώνει το χρόνο. Πάντως σε ευχαριστώ θερμά για τις λύσεις που μου δίνεις συνεχώς. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Επισυνάπτω ενα αρχείο με τι ζητάω . Είναι βέβαια σε 2007 γιατί δεν εχω στο pc που δουλεύω τώρα το 2003. Αλλα πιστεύω οτι οι μακροεντολές θα δουλέψουν και σε 2003 Οι γραμμές είναι 6 στο τελικό αρχείο. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα σε όλους! Μανώλη δες ένα παράδειγμα στο συνημμένο***: Καλή συνέχεια! Τάσος ***Το συνημμένο ενημερώθηκε.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 04-04-11 στις 14:22. Αιτία: Ανανέωση συνημμένου |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Τάσο σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Αυτό που έφτιαξες είναι καταπληκτικό ![]() Φιλικά Μανώλης |
| |||
| |||
![]()
Τάσο μήπως μπορείς να δεις ,γιατί όταν κάνεις κάποια άλλη ενέργεια μέσα στο φύλλο εργασίας, το χρονόμετρο σταματά ( φαίνεται να χάνει την εστίασή του). Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
![]() Καλησπέρα ! Δεν θα ήταν ότι καλύτερο να συνέβαινε το αντίθετο δηλ. να είχε η μέθοδος OnTime την ύψιστη προτεραιότητα και να "έπαιρνε το πληκτρολόγιο από τα χέρια του χρήστη". Κάποιες άλλες διαδικασίες στην Excel που προέρχονται από ενέργειες του χρήστη έχουν την προτεραιότητα οι οποίες με τη σειρά τους επηρεάζουν την κατάσταση της Εφαρμογής (Ready Mode) οπότε η OnTime οφείλει να περιμένει. Γενικά η OnTime δεν θα εκτελέσει οτιδήποτε όταν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή εκτελείται κάποια άλλη διαδικασία που απασχολεί την εφαρμογή. Σ αυτή την περίπτωση, η Excel περιμένει μέχρι να τελειώσει η διαδικασία για να επιτρέψει στην OnTime να συνεχίσει. Αυτό δε σημαίνει ότι το χρονόμετρο μας θα δείξει λάθος αποτελέσματα όταν το σταματήσεις χειροκίνητα. Σημείωση: Αν έχεις τον κέρσορα μέσα στο κελί να ξέρεις ότι σχεδόν τα πάντα σταματούν στην Excel. Δες πόσα εργαλεία γκριζάρονται εκείνη τη στιγμή. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Χρονόμετρο στο excel.. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-04-17 20:32 |
Χρονόμετρο | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 12-11-13 12:42 |
[VBA] Αναζήτηση ΑΜΚΑ στην Excel. | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 24-09-11 14:48 |
[Μορφοποίηση] Flashing Cells στην Excel | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 12-01-10 18:59 |
Ημερολόγιο στην Excel | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 04-01-10 22:07 |
Η ώρα είναι 10:13.