Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σας φάνηκε χρήσιμο το αρχείο μορφοποίησης πλαισίων κειμένου; | |||
ΝΑΙ | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 66,67% |
ΟΧΙ | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
ΑΡΚΕΤΑ | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 33,33% |
ΚΑΘΟΛΟΥ | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Ψήφισαν: 6. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! "Ανεβάζω" 2 αρχεία (ένα σε μορφή Office 2010 και ένα σε ζιπαρισμένο pdf για όσους έχουν παλαιότερο Office), τα οποία αφορούν προχωρημένη μορφοποίηση πλαισίων κειμένου. Οσοι είναι προχωρημένοι στο Excel μάλλον το γνωρίζουν ήδη και ίσως το βρουν απλοϊκό, αλλά πιστεύω οτι στους κάπως πιο αρχάριους θα είναι πολύ χρήσιμο! Οταν η γνώση μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται! |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο καλησπέρα Πολύ ενδιαφέρουσα η δημοσίευση σου Σε ευχαριστούμε Φιλικά Μανώλης |
|
![]()
Εγώ θα σου πω ένα Μπράβο φίλε Γιώργο, αρκετά καλό. ![]() Θέλω όμως να πω επίσης ότι η δυνατότητα που περιγράφεις υπάρχει από παλιά δεν είναι νέα δυνατότητα του 2010, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σχήματα και όχι μόνο στα πλαίσια κειμένου Στο συνημμένο είναι ένα δείγμα σε 2003 xls. ![]() Φιλικά Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Θανάση, έχεις δίκιο, δεν είναι καινούργια λειτουργία μορφοποίησης. Γι'αυτό είπα οτι ειδικά σ'αυτούς που τώρα αρχίζουν να "μαθαίνουν" το Excel θα φανεί πολύ χρήσιμο. Ακόμα κι εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά δυνατό χρήστη του Excel, καθημερινά ανακαλύπτω καινούργια πράγματα! Η αλήθεια είναι βέβαια πως, στο Office 2010 (κατά την προσωπική μου άποψη πάντα), έχουν γίνει πάρα πολλές χρήσιμες βελτιώσεις και στο interface και στην υποδομή, σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις... Πολλούς χαιρετισμούς, Γιώργος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Θα συμφωνήσω κι εγώ με το Γιώργο για την Excel 2010 που σε αντίθεση με την Access 2010 είναι κατά πολύ πιο αποδοτική στους υπολογισμούς, και αρκετά εργονομική σε περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση η πάρα πολύ καλή απόδοση της εφαρμογής στα γραφικά! Από προγραμματιστικής πλευράς, συνεχίζει να είναι η φιλικότερη από όλες τις άλλες εφαρμογές του Microsoft Office. Βέβαια υπάρχουν και αρκετά Bugs που λογικά θα διορθωθούν (ως συνήθως) με τα Service Pack που θα ακολουθήσουν. Γιώργο σ ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για την πολύ καλή και ωφέλιμη δημοσίευση σου! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
Ετικέτες |
objects, αντικείμενα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Μορφοποίηση κειμένου | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 08-10-15 16:29 |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους για περισσότερα του ενός κειμένου | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 24-09-15 06:33 |
[ Φόρμες ] Απλές μαθηματικές πράξεις σε φόρμες με χρήση πλαισίων κειμένου | johnpantazo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-06-15 19:01 |
Μορφοποίηση υπό όρους -Να αναβοσβήνει το πλαίσιο κειμένου | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-13 14:57 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη προσθήκη Πλαισίων κειμένου & Πλήκτρων | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-08-10 06:10 |
Η ώρα είναι 11:57.