Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Γειά σας παιδιά και συγχαρητήρια για το forum σας! Είμαι "μέτριος" χρήστης του excel από πλευράς δεξιοτήτων αλλά "φανατικός" υποστηρικτής του γιατί μου προσφέρει λύσεις σε πολλά θέματα που προκύπτουν σχετικά με τη δουλειά μου τόσο σε ότι αφορά υπολογισμούς (συναρτήσεις) όσο και σ' ότι αφορά την παρουσίαση δεδομένων και αποτελεσμάτων (στατιστική επεξεργασία - γραφήματα). Αυτά για να γνωριστούμε μιας και είμαι νέο μέλος στο forum! Τώρα στο προκείμενο.... Επισυνάπτω ένα αρχείο στο οποίο χρησιμοποιώ τη συνάρτηση IF για να υπολογίσω την φορολογία εισοδήματος. Μέσα στο ίδιο αρχείο παραθέτω τον πίνακα με την φορολογική κλίμακα. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με τη χρήση της συνάρτησης και να με πληροφορήσετε αν υπάρχει η δυνατότητα άντλησης των "παραμέτρων" της συνάρτησης από τον πίνακα της φορολογίας εισοδήματος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
![]()
Καλή αρχή λοιπόν φίλε Γιάννη και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Στο συνημμένο μπορείς να δεις την δική μου πρόταση για την αποφυγή όλων αυτών των εμπλεκόμενων IF στους τύπους σου, αξιοποιώντας τις συναρτήσεις Index και Match. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στους υπολογισμούς. Αν κάτι δεν είναι σαφές μην διστάζεις να ρωτήσεις στο φόρουμ. Τα λέμε Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Θανάση ήσουν σαφέστατος! Πήρα ακριβώς την απάντηση που χρειαζόμουνα! Καλά συνέχεια! |
| |||
| |||
![]()
καλημερα παιδια ... και συγχαρητήρια για το forum σας! Ειμαι νεο μελος της ομαδας και θα θελα αν μπορει καποιος να μου πει πως θα υπολογισω το εισοδημα καποιου που αγορασε αυτ/νητο τον 9/2010 μοντελου 1/2005 αξιας 4000 € εχοντας εισοδημα 250 ευρω το 2010 σαν νεος επαγγελματιας. Το υπολογισα τεκμαρτα απλα θα θελα και μια δευτερη γνωμη. Σας ευχαριστω... |
|
![]()
Φίλε Στέλιο ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και καλώς όρισες στην παρέα μας. Εγώ θα έβαζα το ερώτημα στην ενότητα "Εκτός θέματος" με θέμα "Ζητείται βοήθεια από λογιστή" ή "Λογιστές τα φώτα σας". Εκτός και αν κάποιο μέλος με γνώσεις λογιστή δει το ερώτημά σου εδώ και σου δώσει κάποια απάντηση. Φιλικά Θανάσης (άσχετος από λογιστικά.) ![]() |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Στέλιο μέχρι και 6000€ είναι αφορολόγητο συνεπώς δεν χρειάζετια να δικαιολογήσεις την αγορά του αυτοκινήτου. φιλικά |
| |||
| |||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδια, να στε καλα
|
![]() |
Ετικέτες |
index, match |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμός φπα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-15 18:10 |
Η ώρα είναι 19:24.