Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σύνολική τιμή από δευτερεύουσα φόρμα
Είμαι νέος χρήστης στο forum και βλέπω πως γίνεται καλή δουλειά απο τους συμμετέχοντες. Έχω μια φόρμα (ΦορμαΑ) στην οποία υπάρχει και μια δευτερεύουσα(ΦόρμαΒ) με κάποια αριθμητικά πεδία. Θα ήθελα στην ΦόρμαΑ να έχω ένα πεδίο στο οποίο να εμφανίζεται το σύνολο από τις τιμές σε συγκεκριμένο πεδίο από την δευτερεύουσα ΦόρμαΒ. Αυτό γνωρίζω ότι γίνεται εύκολα αν χρησιμοποιήσω ένα συγκεντρωτικό πεδίο στην κεφαλίδα της δευτερεύουσας φόρμαΒ και μετά δείξω μέσα το πεδίο της φόρμαΑ το συγκεντρωτικό πεδίο. Το θέμα είναι ότι θέλω οι συγκεντρωτικές αυτές τιμές να αποθηκεύονται σε εγγραφή, δηλαδή το πεδίο στην ΦόρμαΑ να έχει προέλευση εγγραφών κάποιο πεδίο πίνακα. Οπότε μάλλον πρέπει να παίξουμε με VB μέσα απο συμβάν afterUpdate της δευτερεύουσας φόρμας. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει... |
| |||
| |||
Καλησπέρα-Καλημέρα Κωνσταντίνε καλωσόρισες στο φόρουμ. Η βάση δεδομένων που επισυνάπτω, πιστεύω ότι αποτελεί λύση στο πρόβλημά σου. Την είχα ετοιμάσει με αφορμή κάποια άλλη ερώτηση και την τροποποίησα για να ανταποκρίνεται καλύτερα στο ζητούμενο. Με λίγη προσπάθεια θα μπορούσες να την προσαρμόσεις στη δική σου περίπτωση. Αν και στον κώδικα πήρα κάποια μέτρα συγχρονισμού του υπολογιζόμενου πεδίου με το άθροισμα των επιμέρους ποσών, θεωρώ γενικά τα υπολογιζόμενα πεδία κακή ιδέα. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Δευτερεύουσα Φορμα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-12-15 10:58 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 20:23 |
Δευτερεύουσα φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-13 12:11 |
[ Υποφόρμες ] Πρόβλημα με δευτερεύουσα φόρμα | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-02-13 20:50 |
Φίλτρο σε δευτερεύουσα φόρμα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-02-11 08:41 |
Η ώρα είναι 08:19.