Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Νίκο, πράγματι δουλεύει..μάλλον κάποιο ελληνικό γράμμα, τι να πω... Θέλω βοήθεια και σε κάτι ακόμη.....ίδιας φύσεως αλλά σηκώνω τα χέρια.... Πως τι βλέπεις την παρακάτω έκφραση; (ζητώ να εμφανίζονται τα έσοδα και η παραλαβή ταμείου(ή το ένα ή το άλλο ή και τα δυο αν υπάρχουν) κάποιας εβδομάδας) =" [Katigoria]='Έσοδα' or [Katigoria]='Παραλαβή ταμείου' and [EvdomadaN]=" & [WeekN] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 06-02-11 στις 17:01. |
| ||||
| ||||
Χρήστο, Κώδικας: ="([Katigoria]='Έσοδα' or [Katigoria]='Παραλαβή ταμείου' ) and [EvdomadaN]=" & [WeekN] Δοκίμασε το φίλτρο όταν έχεις και τις δυο κατηγορίες εγγραφών, όταν έχεις μόνο ΕΣΟΔΑ και όταν έχεις μόνο ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΑΜΕΙΟΥ. Αυτά σαν μια απάντηση που μάλλον θα έχει συνέχεια... Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Δεν απαντώ αμέσως στα μηνύματά σου διότι δεν είμαι στο γραφείο μου. Κατά διαστήματα βλέπω και σε απαντώ. |
| |||
| |||
Σ' ευχαριστώ Νίκο ... Θα δοκιμάσω...και τα ξαναλέμε
|
| |||
| |||
Σ' ευχαριστώ ρε Νίκο.....Δούλεψε
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] SQL σε κωδικα | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-04-14 09:15 |
Διόρθωση κώδικα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-06-11 09:14 |
Βοήθεια σε κώδικα... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-02-11 08:45 |
[ Φόρμες ] Βοήθεια στην σύνταξη κώδικα για combo box σε φόρμα. | Ιρις | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-11 11:54 |
[Γενικά] Διορθωση κωδικα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-11 08:30 |
Η ώρα είναι 07:47.