Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ταξινόμηση χαρακτήρων-αριθμών
Καλημέρα σε όλους, έχω ένα πεδίο σε πίνακα σε μορφή κειμένου.Ο πρώτος χαρακτήρας είναι πάντα γράμμα και μετά ακολουθούν 2 αριθμοί.Έχω μιά έκθεση που θέλω να εμφανίζω τα δεδομένα αυτά ταξινομημένα.Έστω οτι έχω Π0,Π10,Π2,Π11. Τώρα μου εμφανίζει:Π0,Π10,Π11,Π2 Ενώ το επιθυμητό θα ήταν:Π0,Π2,Π10,Π11. Δλδ να ταξινομεί και τους αριθμούς μετά τους χαρακτήρες. Μηπώς γνωρίζει κανείς αν γίνεται και πώς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δέσποινα. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα... Αν μορφοποιήσεις τα δεδομένα σου ως εξής : Π00, Π02, Π10, Π11 δεν έχεις τη λύση που επιθυμείς ; Το max όριο είναι το Π99 ; Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα στην παρέα Δέσποινα, εκτός από τη λύση που σου πρότεινε ο Νίκος, μπορείς να εφαρμόσεις και την ακόλουθη. Προσοχή στους τύπους της λύσης θα αντικαταστήσεις το όνομα πεδίου CharNum με το όνομα του πεδίου της δικής σου βάσης:
Ένα παράδειγμα μπορείς να δεις στη ΒΔ που επισυνάπτω. Φιλικά/Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αναζήτηση χαρακτήρων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-06-16 11:25 |
[Συναρτήσεις] Εύρεση μη Ελληνικών χαρακτήρων σε κελί | Οδυσσέας | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-13 17:35 |
[Γενικά] Εισαγωγή χαρακτήρων στο Excel | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-02-12 07:32 |
Μετατροπή ελληνικών χαρακτήρων σε λατινικούς | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-03-11 16:27 |
Αντικατάσταση Χαρακτήρων | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-10 23:40 |
Η ώρα είναι 07:31.