Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αποσφαλμάτωση βάσης
Kαλημέρα σε όλη την παρέα Εχω μια βάση και δεν μπορώ να κάνω αποσφαλμάτωση. 1.Ανοιγοντας την βάση πατάω κουμπί εντολής Ραντεβού ναι μεν ανοίγει η βάση αλλά βγάζει μήνυμα "Η ενέργεια Open form ακυρώθηκε"Πιθανόν κάποια σειρά κώδικα θέλει σβήσιμο αλλά δεν το γνωρίζω.Εάν ανοίξω την φόρμα απο το μενού ανοίγει κανονικά.Μήπως το πρόβλημα γίνεται με την φόρτωση της Φόρμας splash; 2.Επειδη θέλω να κάνω την βάση MDE και πρέπει να κάνω αποσφαλμάτωση στο Debug βγάζει μήνυμα 'User-defind type not defined"Mήπως xρειάζεται καμιά δήλωση ή μεταβλητή; Ανεβάζω την βάση προς διευκόλυνση. Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλημέρα Αλέξανδρε, με τις παρακάτω αλλαγές ίσως λύσεις τα προβλήματα:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 04-02-11 στις 11:03. |
| |||
| |||
Kαλημέρα Γιώργο Ευχαριστώ για την βοήθειά σου θα το δοκιμάσω .Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Μήπως ξέρεις εάν επιρεάζει την βάση η φόρμα frmData η οποία κλειδώνει με κουμπί εντολής(Disable by passKey-Enable byPasKey) το παράθυρο της βάσης;Γιατί όταν την μετατρέπω σε MDE την βάση μου βγάζει το εξης μηνυμα. "Η έκφραση με το πλήκτρο κάτω που πληκτρολογήσατε ως τιμή της ιδιότητας του συμβάντος προκάλεσε το σφάλμα.Η έκφραση που πληκτρολογήσατε αναφέρεται σε αντικείμενο που είναι κλειστό η έχει διαγραφεί." Φιλικά Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Αγαπητέ Γιώργο Δοκίμασα την βάση και σύμφωνα με τις οδηγίες σου δουλεύει κανονικα .Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ .Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι με την μετατροπή σε MDE.Ενώ εχω κάνει Debug και δεν έχει σφάλματα η βάση με την μετατροπή σε MDE βγάζει το μήνυμα που έστειλα πρίν λίγο.Αλλά ανοίγει κανονικα η βάση απλά είναι εκνευριστικό με το κάθε άνοιγμα η εμφάνιση του μηνύματος.Βέβαια αυτο που ανέβασα για τις διορθώσεις είναι ενα μέρος της βάσης απλά έκανα μια προσθεση μιας μικρής βάσης πάνω στη δικιά μου για να έχω την υπενθύμηση των ραντεβού.Πάντως σίγουρα ο κώδικας για την απόκρυψη του παραθύρου της φόρμας frmData εχει σχεση με την μετατροπή σε MDE.Θα μετατρέψω την βάση αυτή με την υπενθύμιση για να δω εαν όντως εχω το πρόβλημα και συνεχίζω. Φιλικά Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Backup βάσης | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-13 00:53 |
Σχεδίαση βάσης... | dafnidafni | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 27-01-12 15:53 |
Κλείδωμα βάσης | SOELLICHA | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-12-11 10:59 |
Συμπύκνωση Βάσης | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-03-11 23:54 |
Παρακολούθηση και αποσφαλμάτωση κώδικα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-09 11:40 |
Η ώρα είναι 07:47.