Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Kώδικας για επανεκκίνηση υπολογιστή.
Καλημέρα κοινότητα Με το κλείσιμο της εφαρμογής μου έβαλα μια φόρμα που θέλω να κάνει επανεκκίνηση του PC και ShutDown μήπως γνωρίζει κάποιο μέλος το κώδικα για τα κουμπιά εντολής.Εχω ανεβάσει και ένα δείγμα της βάσης μου. Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Ο Κωδικας μεσα απο κουμπι εντολης ειναι ο εξης: Για κλεισιμο του υπολογιστη: Shell ("shutdown.exe -s -t 0") Για Restart: Shell ("shutdown.exe -r -t 0") Για Log Off: Shell ("shutdown.exe -l -t 0") Οπου t = time interval (χρονος) και το 0 = Seconds (τα δευτερολεπτα) Καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Τόλη για την πολίτιμη βοηθειά σου.Και συνεχίζω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Πρόβλημα τύπου με κώδικα σε άλλον υπολογιστή | Σωτήρης_74 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-01-16 16:28 |
Εύρεση ονόματος υπολογιστή | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-15 16:10 |
[Excel07] Όνομα Υπολογιστή κατά την αποθήκευση | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-11-15 09:27 |
Kώδικας σε module | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-10-12 14:50 |
Πρόβλημα σε μικρότερο υπολογιστή | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 20-02-10 16:39 |
Η ώρα είναι 08:00.