Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα (και πάλι....) Στη ΒΔ που επισυνάπτω θα ήθελα στην ΕΚΘΕΣΗ να υπάρχει ένα πεδίο που ανά εβδομάδα να αφαιρεί τα ΕΞΟΔΑ απ' τα ΕΣΟΔΑ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:58. |
| |||
| |||
![]()
ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΣ ΠΙΩ ΠΙΣΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ http://www.ms-office.gr/forum/access...gariasmoy.html |
| |||
| |||
![]()
ΑΝ είναι δυνατόν στη βάση που έδωσα να υλοποιηθεί για ν ατο δω ξεκάθαρα, θα το εκτιμούσα.
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο, στη ΒΔ υπάρχει μια ανορθόδοξη, λόγω σχεδίασης, υλοποίηση του ζητούμενου. Νομίζω ότι τρέχεις!!! Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
1) Δεν έχω βάλει ακεραιότητα......το δέχομαι, τώρα έβαλα. 2) το CodeID στον Πίνακα tblSinalasomeni είναι Κείμενο γιατί μου το ζήτησε η γυναίκα μου...(κάνει εξαγωγή τους Συναλλασσόμενους από ένα ERP) Θέλει να βλέπει ανά εβδομάδα τα Έσοδα, τα έξοδα και την αφαίρεσή τους. Κάνε μου μια έκθεση σε παρακαλώ γι αν ακαταλάβω τι εννοείς. Περιμένω τη βοήθειά σου. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Χρήστο, έχω την εντύπωση (μπορεί να κάνω λάθος) ότι ενώ δεν έχεις κατασταλάξει σε κάποια σχεδίαση της βάσης προσπαθείς να φθάσεις στο τέρμα της (φόρμες, εκθέσεις). Γι’ αυτό έγραψα ότι τρέχεις. Όπως καταλαβαίνεις ο συστηματικός έλεγχος μιας άγνωστης για μένα βάσης και η επισήμανση συγκεκριμένων αδυναμιών παρουσιάζει δυσκολίες και απαιτεί χρόνο που δεν τον έχω. Σε κάθε περίπτωση πάντως εσύ ξέρεις το σκοπό για τον οποίο δημιουργείς τη βάση και εσύ αποφασίζεις αν σε καλύπτει. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Δέχομαι τις απόψεις σου, αλλά πρόκειται για μια απιροελάχιστη σε πολυπλοκότητα βάση. Αποτελείται από 2 μόνο πίνακες. Οπότε δεν προκείπτει θέμα άρτιου σχεδιασμού. Έτσι νομίζω. Θέλω σε έναν συναλλασσόμενο να περνάω πολλές συναλλαγές, άρα δεν υπάρχει και άλλος τρόπος σχεδιασμού. Απ' οτι αντιλαμβάνομαι οι παρατηρήσεις σου για οχι σωστό σχεδιασμό δεν αφορούν αυτή τη βάση αλλά έχεις επηρρεαστεί από μια άλλη βάση μου (το παρουσιολόγιο για το σχολείο), όπου εκεί, ναι έχω λάθος σχεδιασμό, παρόλου που όλα πάνε καλά!!!Αν είναι έτσι ΟΚ. Πάντος αποδέχομαι αυτά που λες. Για να μην παρεξηγηθώ!! Έχω βοηθηθεί πάρα πολύ απ' την επικοινωνία μας και ευχαριστώ. Ίσως να μην το νομίζεις αλλά νιώθω οτι γίνομαι καλύτερος. Αυτά :), ααααα και να μην ξεχνιόμαστε, αν μπορέσεις φτιάξε μου μια έκθεση όπου ανά εβδομάδα να συνοψίζει τα έσοδα και τα έξοδα παρουσιάζοντας και την διαφορά Έσοδα-Έξοδα. Όταν βρεις λίγο χρόνο. Σε χαιρετώ. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα στη κοινότητα... Θα ξεκινήσω με κάποιες σκέψεις που έχω διαβάζοντας τον διάλογο Χρήστου-Γιώργου. Η αναφορά (Report) είναι μια σπουδαία διαχείριση κατά τη διαδικασία δημιουργίας ενός έργου. Πρέπει λοιπόν να έχουμε υπόψη μας το τί υλικό έχουμε ή θα έχουμε στα χέρια μας και στη συνέχεια πως θέλουμε αυτό το υλικό να το βλέπουμε και να το τυπώνουμε! π.χ. Αν κάποιος έχει 5000-10000 εγγραφές τα τελευταία 4 χρόνια που αφορούν δοσοληψίες 10 ή 20 ή ... 100 ατόμων, εσύ- ο σχεδιαστής ή ο χρήστης της εφαρμογής- τι θέλεις να δείς; Η πολυπλοκότητα λοιπόν υπάρχει στον ΕΝΑ πίνακα κύριε Χρήστο μας... Αυτή, την βλέπει ο φίλος μου ο Γιώργης, εγώ και όχι ...μόνο. Παράθεση:
Δεν θα δώσω καμμιά συνέχεια. Αυτή -εφόσον υπάρξει- αφορά τους διαχειριστές του Forum. Για τα μέλη της κοινότητας και του φίλους μας επισυνάπτω μια λύση η οποία δίνει αναφορά έσοδα-έξοδα ανά εβδομάδα, ξεκινώντας από την πλέον πρόσφατη. Κάθε παρατήρηση, σχόλιο προς την κατεύθυνση της βελτίωσής της θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον. Νά έχουμε όλοι μας ένα καλό βράδυ. Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
Οχι αγαπητέ, καμμιά υποχρέωση...χιούμορ έκανα...και φαίνεται καθαρά στις φράσεις μου. :)) Λύθηκε το πρόβλημα, με δυο πεδία στο ερώτημα. Esoda: IIF([Katigoria]="Έσοδα";[Poso];0) Exoda: IIF([Katigoria]="Έξοδα";[Poso];0) Στην έκθεση έβαλα ένα νέο πεδίο: =Άθροισμα([Esoda])-Άθροισμα([Exoda]) Αυτά παιδιά. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα στη παρέα Φίλε Νίκο συμφωνώ απόλυτα με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου και σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στη συζήτηση, αλλά και το ενδιαφέρον για τη σωστή λειτουργία του φόρουμ. Δέχομαι την εξήγηση που έδωσε ο αγαπητός Χρήστος, αλλά για την αποφυγή παρεξηγήσεων (χωρίς να εξορίσουμε το χιούμορ) καλό είναι να αποφεύγονται οι διφορούμενες εκφράσεις. Στη βάση δεδομένων που επισυνάπτω περιλαμβάνεται και μία έκθεση με μία σύνοψη των «εσόδων», «εξόδων» και της διαφοράς «έσοδα- έξοδα» κατά εβδομάδα, μήνα και έτος. Βασίζεται σ’ ένα ερώτημα διασταύρωσης. Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ομαδοποίηση σε τρίμηνα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-15 15:00 |
Ομαδοποίηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-05-11 04:32 |
[Excel07] Ομαδοποίηση | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-05-11 19:27 |
[Excel07] Ομαδοποίηση δεδομένων | skantzo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 21-09-10 23:03 |
[ Εκθέσεις ] Ομαδοποίηση ανά τρίμηνο | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-07-10 15:05 |
Η ώρα είναι 17:31.