Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αριθμομηχανή
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum. Xρόνια πολλά και καλή χρονιά. Μήπως κάποιο μέλος εχει κώδικα απο αριθμομηχανή.Με ενδιαφέρει για μια εφαρμογή που θέλω να κάνω.Εαν υπάρχει ζητάω βοήθεια. Φιλικά Αλέχ |
| |||
| |||
Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω forum |
| ||||
| ||||
Φιλε Αλεξανδρε, Καλη χρονια με υγεια. Πως θελεις να σε βοηθησουμε. Θελεις μια ΒΔ που να εχει δικη της αριθμομηχανη και να την ψαξεις η θες μεσα απο την ACCESS με απλο κωδικα να ζητας την αριθμομηχανη των Windows? Ενημερωσε και καλη συνεχεια...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Τόλη καλησπέρα Θέλω μια αριθμομηχανή σε βάση με τον κώδικα της.Πιό παλιά είχα ζητήσει βοήθεια και ξέρω την διαδρομή για την επιλογή απο τα βοηθήματα.Εαν υπάρχει κατι τέτοιο το χρειάζομαι.Επι την ευκαιρία εχω στείλει και ένα αλλο μήνυμα να σε ρωτήσω.Εχουμε μια φόρμα και δύο δευτερεύουσες.Στην μία εχει εγγραφές και στην άλλη έχει κουμπή εντολής.Εγώ θέλω να πατάω το κουμπί εντολής να επιλέγει το ΙD να βάζει την ποσότητα αλλά μετά να πηγαίνει στη νέα εγγραφή δηλαδή σαν να πατασ το κουμπί προσθήκη και να παραμένει ο κέρσορας SetFocus στο πεδίο Παροχή ID.Δηλαδή με κάθε πάτημα κουμπίου να εμφανίζει την εγγραφή.Ο μισός κώδικας υπάρχει.Αν μπορείς να με βοηθήσεις.και σαυτό.Και αλλη φορά είχα σημαντική βοήθεια απο σένα Τόλη. Με όλη την συμπάθεια Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Εδω σου εχω μια ΒΔ που εχει κομπιουτερακι. Οσο για την δευτερη ερωτηση σου η εντολη setfocus ειναι η καταλληλη. Εκτος εαν παρεμβαλονται και αλλες φορμες. Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να κανεις setfocus στην φορμα και μετα στο στοιχειο.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
| |||
| |||
Τόλη Χίλια ευχαριστώ για το κομπιουτερακι και για τις οδηγείες σου . Φιλικά Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Τόλη καλησπέρα μόλις κατέβασα το αρχείο για το κομπιουτεράκι. Σε ευχαριστώ πολύ. Συγχαρητήρια για την δουλειά σου. Φιλικά Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φόρμα-Αριθμομηχανή | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-12-13 12:04 |
αριθμομηχανη | sfedona85 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-02-09 11:36 |
Η ώρα είναι 21:23.