Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Χρήση φίλτρου
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Η απορία που έχω σήμερα είναι η εξής: Όταν δίνω στο ερώτημα, στο πεδίο ημερομηνία το κριτήριο <Now(), στην απόδοση μπορώ να κάνω χρήση φίλτρου με λίστα ενώ όταν στο αντίστοιχο πεδίο δώσω το κριτήριο <[Δώσε ημ/νια] τότε το φίλτρο μου μετατρέπεται σε άλλη μορφή. (Βλέπε αρχείο word) Πώς μπορώ στο ερώτημα μου να δίνω το κριτήριο <[Δώσε ημ/νια] και να έχω το φίλτρο της πρώτης περίπτωσης. Ευχαριστώ, Μάρω |
| ||||
| ||||
Μάρω καλησπέρα! Μετά επεξεργασία ενός ερωτήματος όπως και των άλλων αντικειμένων στης Access, φρόντισε να το κλείνεις για να αδειάζει το Cache της εφαρμογής. Μην προσπαθείς να περάσεις από την προβολή σχεδίασης στην κανονική προβολή γιατί υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστούν τα αποτελέσματα σωστά λόγω παρακράτησης της Cache από την εφαρμογή. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Δεν το καταλαβαίνω αφού το ανοίγω κατευθείαν με κανονική προβολή, αλλά για να το λες εσύ ...... Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο όμως. Φιλικά, Μάρω |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 19:23 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη αρίθμηση με χρήση φίλτρου | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-10-13 02:52 |
Κατάργηση φίλτρου σε υποφόρμα | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-09-13 09:45 |
[ Φόρμες ] Κουμπί φιλτρου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-10-12 15:08 |
[Γενικά] Αντιγραφή επιλογών φίλτρου | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-04-12 20:19 |
Η ώρα είναι 08:03.