Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή συνόλου στην Access
Καλησπέρα Τάσο εδώ όμως τα βρήκα σκούρα,έχω το ίδιο παράδειγμα απλά δεν εμφανίζει το σύνολο !!! Έκανα το ίδιο αλλα πρέπει να είναι άλλη εντολή!! Υπάρχει κάποιος τρόπος? |
| ||||
| ||||
Αντώνη καλημέρα! Το φαντάστηκα! Παράθεση:
Αν θέλεις να αποθηκεύονται, δημιούργησε τα ανάλογα πεδία στον/στους πίνακες, και σύνδεσε τα με τα πεδία που ήδη έχεις στην/στις φόρμες σου. Γιατί η προέλευση δεδομένων των φορμών σου είναι ερώτημα και όχι κατευθείαν ο πίνακας; Γενικά πρώτα πρέπει να σχεδιάζεις τη δομή των πινάκων και μετά να ασχοληθείς με τις φόρμες. Αφού κάνεις αυτά, φρόντισε να αλλάξεις το όνομα του πεδίου "Κείμενο11" στην κύρια φόρμα (πάλι μου το ανέβασες αδιόρθωτο ) σε "sinolo" , σύνδεσε το με το αντίστοιχο πεδίο του πίνακα και στο AfterUpdate() του πεδίου "timh2", πέρασε το παρακάτω: Κώδικας: Private Sub timh2_AfterUpdate() On Error GoTo Err_timh2_Click DoCmd.RunCommand acCmdSaveRecord Me.Parent.sinolo = DSum("[timh2]", "[Πινακας2]", "[a/a1]=" & Me![a/a1]) Exit_timh2_Click: Exit Sub Err_timh2_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_timh2_Click End Sub
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα,Ζητω αν μπορείς να μου το στήλεις με δικό σου παράδειγμα αν μπορείς σε αρχείο mdb μονο έτσι θα το διατυπώσω σωστά,έχω μπλεχτεί εδώ άσχημα κάτι πάλι δεν κάνω σωστά. Επίσης έχω να προτείνω πως αν στέλνονται τα παραδείγματα σε κάποιο Video βήμα βήμα όμως η σε αρχείο mdb βάσης δεδομένων ο χρηστης μπορεί να το κατανόηση πιο καλά. Να ευχαριστήσω το forum σας και όλους όσους εργάζονται πάνω σε αυτό !!! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αντώνη! Δες το συνημμένο παράδειγμα εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access....html#post4146 Ελπίζω να το μελετήσεις και να φτάσεις εκεί που θέλεις! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Index στην Access | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 10-03-11 15:14 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή πεδίων στην Access | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-10-10 21:32 |
[ Συναρτήσεις ] Η Mod στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-10 14:17 |
[ Συναρτήσεις ] η VLOOKUP στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-03-10 08:23 |
log file στην access | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-10 11:37 |
Η ώρα είναι 06:47.