Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιγραφή πεδίων στην Access
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠEΔΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠEΔIO "τιμή2" ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ "sinolo". ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ !!! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αντώνη! 4 πράγματα πρέπει να λάβεις υπόψη σου.
Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 24-10-10 στις 20:34. |
| |||
| |||
Διόρθωση στο μήνυμα!!
Καλησπέρα σε όλους,και ζητω συγγνώμη για το προηγουμενο μήνυμα, έχω πελαγώσει με το πρόβλημα μου και πιστεύω λογικό να απάντησα έτσι..... Όσο αναφορά για το παράδειγμα που έστειλα διορθώνω και ζητω να αποθηκεύεται σε ένα τρίτο πεδίο που δεν έφτιαξα ονομάζοντας το "σύνολο" από τον "πινακα1" Αυτό βοηθα που λέω? είναι κατανοητό? Ειδάλλως πρέπει να φτιάξω ένα νέο παράδειγμα. Ευχάριστο πολύ!!! |
| ||||
| ||||
Φίλε μου, μετονόμασε το πεδίο στην κύρια φόρμα σου από Κείμενο11 σε sinolo Κατόπιν, στο συμβάν "Μετά από Ενημέρωση" του πεδίου "timh2" στην υποφόρμα (βλ.εικόνα) κάνε κλικ στο κουμπί με τις 3 τελείες και στο παράθυρο που θα σου εμφανιστεί θα δεις το παρακάτω: Κώδικας: Private Sub timh2_AfterUpdate() End Sub Κώδικας: Private Sub timh2_AfterUpdate() Me.Parent.Sinolo = Me.timh2 End Sub Βλέποντας όμως τη βάση σου έχω την εντύπωση ότι κάτι άλλο χρειάζεσαι και όχι μια απλή αντιγραφή. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Σε ευχάριστο πολύ Τάσο,και να φανταστείς όtι ήτανε απλό έως εντελώς απλό κόλλησα όμως δεν ξέρω τι έγινε. Μου έλυσες ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος ειλικρινά και πάλι ευχάριστο πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή πεδίων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 18-04-13 00:52 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή μερικών πεδίων από μια ΒΔ σε άλλη ΒΔ | skapet155 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 13-02-13 17:31 |
Αντιγραφή πεδίων | XristosM | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-08-11 13:37 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή πεδίων σε νέα εγγραφή | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 23-06-11 18:12 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή συνόλου στην Access | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-10-10 17:43 |
Η ώρα είναι 08:05.