Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ACCESS 2007 ΣΕ ACCESS 2010
Παιδια καλησπερα, Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι. Εχω μια βαση access 2007 με παρα πολλα ερωτηματα και πινακες και φορμες και οτι αλλο μπορει να εχει μια βαση και θελω να παω σε access 2010. Το ερωτημα μου ειναι αν θα επιρεαστουν ολα αυτα που εχω φτιαξει απο την αναβαθμιση ή θα μεινουν ως εχουν δηλαδη μη τυχων τρεξω καποιο ερωτημα ή φορμα και αρχισουν τα errors. Καθε συμβουλη δεκτη. Ευχαριστω |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αντώνη, αν η βάση σου έχει μορφή *.accdb, δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα σε σχέση με αντικείμενα της Access. Ίσως χρειαστεί να ελέγξεις τις ρυθμίσεις στο κέντρο αξιοπιστίας για να λειτουργήσουν σωστά τυχόν στοιχεία Activex. Προσωπικά, έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα (πριν 2 μέρες) με το αντικείμενο WebBrowser όπου φαίνεται να μην υποστηρίζει javascript. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το συνδυάσω με την Access 2010, .η με κάποιες ρυθμίσεις ασφάλειας του λειτουργικού. Στην Access 2007 πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Θα το ελέγξω σήμερα κιόλας. Κατά τ άλλα, απ ότι έχω διαπιστώσει σε διάστημα μερικών μηνών, η Access 2010 είναι πάρα πολύ καλή και λειτουργική. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Ελπιζω να ειναι ετσι και να χεις δικιο γιατι για να ξαναγραψω καποια ερωτηματα ή να ξανασχεδιασω καποιες φορμες ή εκθεσεις θα ειναι πακετο. να σαι καλα παντως σ ευχαριστω παρα πολυ. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Με είχε βολέψει υπερβολικά η ασφάλεια σε επίπεδο χρήστη στην Αccess 2003. Στην Αccess 2007 έκανες μετατροπή την βάση μετά την εφαρμογή της ασφάλειας σε επίπεδο χρήστη και όλα δούλευαν καλά. Η Mother Microsoft την κατάργησε στο office 2007 αλλά με τον παραπάνω τρόπο δούλευε. Τη γίνετε τώρα με την Access 2010; Θα συνεχίσει να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο ή την πατήσαμε; Ευχαριστώ. Αχ... μεγάλη απώλεια η κατάργηση της ασφάλειας σε επίπεδο χρήστη.... |
| ||||
| ||||
Άκη καλημέρα! Η Access 2010 υποστηρίζει την εφαρμογή της ασφάλειας σε επίπεδο χρήστη, αλλά και τη δημιουργία της αν προκειται για αρχείο *.mdb. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο σ' ευχαριστώ πολλύ για την πληροφορία. Ξέρεις έχω 5 βάσεις στημένες που δουλεύουν με αυτό τον τρόπο και τρέμει το φυλλοκάρδι μου σε κάθε νέα έκδοση. Και ακόμα δεν κατάλαβα γιατί το καταργήσανε. Μια χαρά λειτουργία ήταν και αρκετά ασφαλής. Anyway. Να είσαι καλά και σου εύχομε αν μπορείς να κάνεις ένα τετραήμερο αυτές τις μέρες.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα μετατροπής από access 2010 σε Access 2000 | xristosss20 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 05-06-12 13:56 |
Πρόβλημα με την αναζήτηση εγγραφών στην ms access 2007-2010 | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-12 09:36 |
Access 2003 Vs Access 2007 | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-02-10 21:07 |
Απενεργοποίηση της Ασφάλειας Μακροεντολών σε Access 2003 και Access 2007 | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 28-11-09 18:16 |
Η ώρα είναι 08:29.