Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους σας Χρειάζομαι την βοήθειά σας Πως μπορώ με την χρήση σύνθετου πλαισίου να επιλέξω να εμφανίζονται όσες φόρμες ή εκθέσεις θέλω ? Σας στέλνω μια βάση για να γίνω πιο κατανοητή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αλεξάνδρα |
| |||
| |||
![]()
Αλεξάνδρα, καλησπέρα. Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο, ελπίζω να είναι αυτό που θές Φιλικά, Μάρω |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα! Μάρω, δεν υπονοώ κάτι για τη λύση σου όμως θεωρώ πως έχω μια πιο ευέλικτη λύση ![]() της οποίας ο κώδικας φαίνεται παρακάτω: Κώδικας: Private Sub cboMyObjects_AfterUpdate() On Error Resume Next DoCmd.OpenForm cboMyObjects, acNormal DoCmd.OpenReport cboMyObjects, acViewPreview End Sub Private Sub Form_Load() Me.cboMyObjects.RowSourceType = "Value List" Me.cboMyObjects.RowSource = MyObjectsNames End Sub Private Function MyObjectsNames() As String Dim obj As Object Dim strNames As String For Each obj In CurrentProject.AllForms If obj.Name <> Me.Name Then strNames = strNames & "; " & obj.Name End If Next obj i = 0 For Each obj In CurrentProject.AllReports strNames = strNames & "; " & obj.Name Next obj MyObjectsNames = Mid(strNames, 3) End Function Φιλικά, Γιάννης
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ![]() ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nisgia : 24-09-10 στις 16:20. Αιτία: Τροποποίηση κώδικα |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητέ Γιάννη, μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμε, άλλωστε ξέρω οτι οι γνώσεις μου στην Access είναι απλά καλές, και χαίρομαι έστω και αν βρίσκω τη λύση μέσω Λαμίας ;) Σε όλα τα ερωτήματα υπάρχουν πολλές απαντήσεις και δεν με ενοχλεί καθόλου να υπάρχει κάποια καλύτερη λύση από τη δική μου. Φιλικά, Μάρω |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Μάρω και Γιάννη και σε όλο το forum Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας ειλικρινά Φιλικά Αλεξάνδρα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Άνοιγμα Φόρμας ή Έκθεσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-04-14 18:52 |
[Γενικά] Γρήγορη αντιγραφή συναρτήσεων. Πώς; | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 02-01-14 09:19 |
[ Εκθέσεις ] Δημιουργία έκθεσης που δείχνει τα αποτελέσματα μιας φόρμας με ένα κλικ. | Ιρις | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 05-05-11 20:18 |
εμφανιση φορμας | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 27-03-11 13:42 |
Εμφάνιση report σε μορφή έκθεσης | ntelios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 27-03-10 17:00 |
Η ώρα είναι 19:31.